[single_post_category_name]

September måneds Goodiebox: Look good feel better

Artiklen indeholder reklamelinks.

Med en ny måned, følger en nye Goodiebox , og denne måned byder på en helt særlig en af slagsen! Goodieboxen er lavet i samarbejde med den humanitære forening, Look Good Feel Better, der hjælper kræftramte kvinder. Det gør de ved at arrangere hudpleje- og makeupkurser med det formål at give opmuntring, vejledning og selvforkælelse i en svær tid uden bekymringer. 

Køber du denne måneds Goodiebox, så gør du en rigtig stor forskel. Det samlede overskud fra denne boks går nemlig til dette formål. SÅ smuk en tanke! <3 Vi er allerede vilde med indholdet i den nye boks, og vi er sikre på at du bliver lige så vild med den. 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide