[single_post_category_name]

Pauline Youngbloods bedste beautyråd

Artiklen indeholder reklamelinks

Pauline Youngblood lever af at lave makeup, og hun er én af dem, alle os, der elsker mineralmakeup kan takke for, at det er så tilgængeligt den dag i dag. Derudover ved hun også, hvad hun snakker om, når det kommer til skønhedsprodukter, da det er noget, hun har beskæftiget sig med hele sit liv. Her kan du læse, hvordan hendes daglige rutine ser ud, og hvilke produkter alle kvinder bør eje.

LÆS OGSÅ: Bag om makeupbrandet som stjernerne elsker

Q

Hvordan er din egen daglige skønhedsrutine?

A

Åh, det er næsten pinligt, men jeg har SÅ travlt. Jeg har tre teenagedøtre, en stor virksomhed, så jeg gør ikke sååå meget. Jeg renser mit ansigt om morgenen, smører øjencreme omkring øjnene og derefter bruger jeg faktor 15 solcreme i hele ansigtet. Og så bruger jeg en mist med fugtgivende essentielle olier og mineraler, som jeg sprøjter i hovedet. Når det så har sat sig, tager jeg vores flydende foundation på, derefter en lille smule setting rice powder og til sidst bruger jeg mineralpudderen, da jeg er meget rødmosset i ansigtet og har brug for lidt ekstra dækkeevne. Det er dét, og så en lille smule blush. Desuden exfolierer jeg min hud et par gange om ugen. Jeg bruger Gentle Cream Exfoliant fra Dermalogica, som jeg er virkelig glad for.

Q

Hvilke produkter burde alle kvinder bruge dagligt?

A

Helt sikkert solcreme! Det er svært at svare på, hvis det skal være nogle af Youngbloods produkter, for der er så meget! Men jeg vil sige noget, som får din hud til at se sund og lækker ud. Selv hvis du går efter et ’no makeup’-look, så kan en Moisture Tint få din hud til at se flot ud. Når først din hud ser lækker og sund ud, så gør alt andet også. Så Moisture Tint eller vores CC Primer. De får din hud til at se glat og flot ud og får dig til at have det godt med dig selv. Og så indeholder de petider og antioxidanter som også er godt for din hud, så det er en ekstra fordel.

Q

Hvad er det bedste skønhedstip, du nogensinde har modtaget?

A

Hmm.. Den er svær. Det har godt nok ikke så meget med skønhedsprodukter at gøre, men dét der helt sikkert har størst indflydelse på, hvordan jeg ser ud er 8 timers søvn og masser af vand. For mig kan det være lige meget, hvor flot min makeup ligger. For jeg ligner bare ikke den samme person uden. Jeg kan have al concealer på i hele verden, men har jeg ikke fået mere end et par timer… Så ser jeg bare ikke godt ud.

Q

Kan du fortælle lidt om de nyeste produkter fra Youngblood?

A

Ja, vi har bl.a. lanceret Color Crays Lipliners, som udkommer her i efteråret. Det er matte lipliners, og der knuste diamanter i dem, hvilket gør at de er virkelig lækre at påføre, reflekterer lyset på en rigtig god måde, ligesom de exfolierer en lille smule, selvom det ikke er noget, man kan mærke. Det fantastiske ved netop disse er, at selvom de er matte, så er de super cremede og behagelige at have på og så holder de virkelig længe!

Så har vi vores nye CC primer, som mest er til dem, som har meget skinnende hud og t-zone. Den giver et matteret look, og så er der en smule farve i.

Derudover har vi lavet en illuminating palette, som er virkelig smooth og så let at lægge på huden. Du kan enten bruge en syntetisk børste, hvis du vil have et let look. Jeg påfører det for det meste på mine æblekinder. Det nyeste, jeg har gjort med det, er at tage en Beautyblender, gøre den lidt fugtig og bruge paletten sammen med den. Lidt på kinderne og næsen. Så flot!

Shop Paulines yndlingsprodukter her:


1. Youngblood CC primer, 268 kr. hos Magasin // 2. Youngblood Liquid Mineral Foundation, 399 kr. hos NiceHair.dk // 3. Youngblood mineral rice setting powder, 216 kr. hos NiceHair.dk // 4. Youngblood illuminate palette, fra 299,25 kr hos Matas // 5. Youngblood Color-Crays, 155 kr. hos NiceHair.dk // 6. Youngblood Mineral Pudder, 379 kr. hos NiceHair.dk // 7. Youngblood Mist Refresh, 220 kr. hos NiceHair.dk //

Dermalogica gentle cream exfoliant, 280 kr. hos NiceHair.dk 

 

Beautyblender, 127 kr. hos NiceHair.dk

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide