[single_post_category_name]

Christiane: Mine skønhedsrutiner

Så skønhedsbranchen boomer i øjeblikket, siger de i fjernsynet (Aftenshowet). Og her taler vi ikke om under-kniven-operationer, men andre ydelser som negle, extentions, makeup osv., osv. Personligt elsker jeg skønhedsprodukter – det har jeg altid gjort. Jeg har altid brugt masser af penge på det, og for mig bonner det ikke mere ud, end det førhen har gjort… MEN det er måske rigtigt, at danskerne generelt er hoppet mere med på en amerikansk bølge af glam. Og det har jeg absolut intet problem med det! Tværtimod – I love it! 

LÆS OGSÅ: Christiane: Min guide til smuk hud

Her er, hvad jeg får lavet, og hvad jeg har af plejende forskønnende rutiner:

Jeg får lavet negle, jeg har fået tatoveret mine bryn (brow strokes), jeg går til frisør og får lyse striber, bliver vokset, får mine vipper permanent bukket, bruger Skin Rolleren med små nåle om aftenen, og bruger en Eyelash Enhancer Serum fra Swiss Clinic for at få mine vipper til at blive længere og stærkere. 

Too much? På ingen måde! I bund og grund er alt dette med til, at jeg sparer tid ved at gøre mig klar om morgenen. Jeg er en travl dame, der gerne vil se velsoigneret ud – all day every day! 

Jeg får jo permanent bukket mine vipper – hvilket er en ny ting, og noget jeg er super glad for. Mine vipper er ikke specielt lange og bukker ikke naturligt. Efter de er blevet bukket, syner de kortere – naturligvis – da bukket tager lidt at længden. Derfor bruger jeg også en øjenvippe serum, og det er der to årsager til:

1: Jeg vil gerne have, at mine vipper får mere længde 
2: Jeg har fokus på, at de skal beholde deres styrke. Især så de kan klare at blive permanent bukket (som jo, uanset hvordan man vender og drejer det, er en lidt hård behandling for vipperne). 

Jeg bruger Eyelash Enhancer Serum, fordi den indeholder 2 aktive ingredienser. Først og fremmest er jeg jo super glad for mit samarbejde med Swiss Clinic! Jeg bruger også deres Skin Roller, og deres produkter er så veldokumenterede og effektive. 

Som sagt indeholder deres Eyelash Enhancing Serum 2 aktive ingredienser, hvor tidligere sera, jeg har brugt, kun indeholder 1. Det er individuelt, hvor hurtigt man oplever resultater, for mig kunne det ses efter 5-6 uger, efter jeg begyndte at bruge den, men jeg har også veninder, der har kunne se resultater allerede efter 3 uger. Jeg har brugt min i 2 måneder nu, og jeg kan tydeligt se en forskel. Og hold nu fast!!!! Det er jo ikke, fordi de nu bare er voldsomt lange og mega tykke – men de ER blevet længere. Husk også, at det er noget, der sker over emmervæk 6 ugers tid, så det er jo ikke fordi ens vipper BANG bare var 2 centimeter længere en morgen (Det ville forresten også se meget voldsomt ud!). Det sker gradvis, og derfor vænner man sig til det. Men de bliver længere. Og når det kommer til vipper, skal der meget lidt længde til, før man kan se det… Bare dét, at de er vokset 2 millimeter længere, synes meget længere. 

Sidder du og tænker: “Længere vipper, JA TAK!”? Så har jeg gode nyheder, for du kan nemlig lige nu få Eyelash Enhancing Serum fra Swiss Clinic med 300 kroners rabat, når du bruger rabatkoden CSM300 

Du kan bestille den her.  

Tip: 
Hvis man har eyelash extentions kan man faktisk også bruge serummen for at styrke ens egne vipper under sine extentions. Jeg har selv haft eyelash extentions og ens egne vipper bliver jo lidt medtaget af det, så det ville være en god idé at bruge serummen også, selvom man har eyelash extentions. Det svære er at huske det – hver morgen og hver aften.. Men der kan jeg desværre ikke hjælpe, jeg er selv SÅ dårlig til at huske sådan noget. Men har den stående ved tandpastaen, så er den i hvert fald ikke til at misse! 

Xxx Christiane 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide