Vores favoritter fra Rudolph Care

Vi er absolut vilde med pleje til os selv, fordi et velplejet ansigt, hår og krop giver en lækker følelse og smukt udseende. Vi har fundet vores favoritter blandt de lækre produkter fra Rudolph Care, som virkelig er et fantastisk lækkert brand, der får os til at stråle i det til tider triste vintervejr. 

Rudolph Care Acai Hand Cream 100 ml

Håndcreme kan man aldrig få for meget af, og vi er lidt forelskede i farven på denne håndcreme, som ikke fedter, men nemt trænger ind i huden med det samme. Hurra for bløde og beskyttede hænder.

Rudolph Care Blossom Shampoo 240 ml.

Nyvasket og velduftende hår er der nok bare den bedste følelse. Og vi vil bestemt ikke snyde håret for lidt luksus som denne shampoo vil tilføre det. 

Rudolph Care Acai Antioxidant Lip Balm

Lækre læber et et must-have for os, og denne lip balm både plejer og blødgør. Vi er især vilde med, at den også kan bruges som en slags salve til vores ru neglebånd og små sår og rifter. Med den i tasken har man næsten alt, man har brug for. 

Rudolph Care Acai Antioxidant Body Lotion, 200 ml.

Body Lotion kommer i virkelig mange former og farver. Men denne ville virkelig pryde vores badeværelse, hvor vi ville elske at påføre os den efter hvert bad. Dens høje indhold af Acai er endda med til at nedsætte vores huds naturlige ældningstegn. 

Rudolph Care Acai Facial Mist

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi elsker produkter, der har flere forskellige effekter på vores hud. Denne Facial Mist opfrisker vores ansigt på en lækker måde med sine milde duftnoter, og er rig på antioxidanter samt opstrammer og beskytter. Derudover kan den også bruges som skin tonic, hvor den renser vores ansigt på en mild måde. Win-win!

Vi drømmer også om at give os selv en lille julegave (det må man godt!), og nyde en af de dejlige ansigsbehandlinger i Solrød, hvor Allskin blandt andet bruger og handler med de lækre og dejlige produkter fra Rudolph Care. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet