[single_post_category_name]

Glamquad-damernes bedste beautytips

Har du fået set ’Glamsquad’ på ChriChriTV? Så ved du også, at de seje damer virkelig ved, hvad de snakker om, når det kommer til beauty-tips. Vi har derfor bedt dem komme med deres bedste skønhedsråd.

LÆS OGSÅ: ChriChriTV: Glamsquad: I skønhedens tjeneste

Elham, 33 år

Tre beauty-produkter, jeg ikke kan leve uden…

1: Min Volumemaster fra OBH Nordica, som skaber volumen i håret i hovedbunden. Den er Guds gave til kvinder, og skaber masser af fylde i mit hår!
2: Min fugtmaske fra Beaute Pacifique (instant hydrating mask). Jeg kommer den i ansigtet hver eneste aften, og om morgenen har jeg det mest perfekte hud.
3: Jeg elsker en super let og dækkende foundation, så derfor elsker jeg MAC Pro Longwear Compact Foundation, som er en cremet pudder foundation, som dækker og samtidig ser super naturlig ud på huden.

Det bedste beauty-råd jeg nogensinde har fået:

.. Der findes kun én af dig og det er din styrke. Så lad din charme og personlighed vise din sande skønhed. 

Hvilke produkter burde alle kvinder bruge dagligt? 

Alle kvinder burde bruge en rigtig god ansigtsrens samt fugtighedscreme hver eneste dag. For mig er der ikke noget vigtigere end en velplejet og smuk hud. Og det kræver, at man passer på sin hud, både udenpå, men også indefra. Det vil sige: Sørg for at få en super varieret kost, masser af vand, og dine daglige vitaminer. Mange ved heller ikke, at solens uv-stråler er meget skadeligt for huden, og vores hud ældes rigtig hurtigt, hvis vi ikke bruger solcreme året rundt. Ja, året rundt, også om vinteren! For der er solens stråler også skadelig for huden. Så pas på din hud, du skal trods alt kigge på den resten af livet. 

Sazan, 32 år

3 produkter, jeg ikke kan leve uden…

1:
Anastasia Beverly Hills Eyebrows DipBrow
2: Laura Mercier Translucent Powder
3: Huda Beauty Liquid Lipsticks

Det bedste beauty-råd jeg nogensinde har fået:

Du skal sørge for at holde dit ansigt gennemfugtet hele tiden. 

Hvilket produkt bør alle kvinder bruge dagligt?

Alle kvinder burde bruge en god fugtighedscreme hver eneste dag. 

Suror, 32 år

3 produkter, jeg ikke kan leve uden…

1: Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade
2: NYX drop foundation
3: Huda Beauty 3D Highlighter

Det bedste beauty-råd, jeg nogensinde har fået:

At bruge rosenvand som tonic.

Hvilke produkter burde alle kvinder bruge dagligt?

1: Bioderma Sensibio H2O ansigtsrens og make-up fjerner
2: La Mer The regenerating Serum 
3: Sugarbear hair vitamins
4: MAC PREP PRIME FIX

Zaynab, 31 år

3 beauty produkter, jeg ikke kan leve uden…

1: Brow Gel fra BareMinerals
2: BB cream/Beauty Booster fra GUERLAIN
3: Mascara fra Loréal (Volumeinous Miss Manga)

Det bedste beauty-råd, jeg nogensinde har fået:

Jeg får altid de gode råd ved at læse rigtig meget om hvert eneste produkt, og prøve dem af på mig selv, før jeg snakker om dem på de sociale medier. Jeg sørger for at have et godt kendskab til produkterne, inden jeg råder andre omkring dem.

Nogle særlige råd, jeg forsøger at efterleve er at passe rigtig godt på min hud, og nogle gange laver jeg endda hjemmelavede ansigtsmasker. Det holder min hud sund og frisk, hvilket er vigtigt, når jeg bruger makeup dagligt. Derudover går jeg meget op i, at selvom jeg er makeup-artist og ikke kosmetolog, så skal man aldrig skjule sine hudproblemer/urenheder. Løs altid problemet i huden først, så opnår du en flaswless hud og makeup uden problemer. 

Hvilke produkter burde alle kvinder bruge dagligt?

Jeg har en bestemt rytme, som jeg igen og igen påminder kvinder om:

1: Rensegel (Jeg anbefaler den fra Mellisa, Bobbi Brown eller Bioderma
2: Skintonic (Min favorit er den fra Mellisa
3: Øjencreme (Her er favoritterne La Mer eller Bobbi Brown
4: Serum (Biodermas eller Bobby Browns
5: Dagcreme (Igen er Bioderma, La Mer og Bobbi Brown mine yndlings) 
6: Brug en Facial Mist fra CAUDALIE i løbet ad dagen, den genopfrisker din hud, og det har din hud brug for. 

Vil du se mere damerne, kan du se de to første afsnit af ‘Glamsquad’ på ChriChriTV.dk og endnu flere hos YouSee <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide