[single_post_category_name]

4 fantastiske dufte til årets julegave

Artiklen indeholder reklamelinks.

Mangler du stadig at købe årets julegave? En skøn duft er en fantastisk idé til kvinden der har alt. Derfor har vi samlet fire skønne dufte, der vil tiltrække enhvers opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: ChriChri tester: Flotte krøller på få sekunder

Cologne-dufte fra Atelier Rebul, 225 kr.

Vil du gerne give noget personligt? Så kan du vælge i mellem de fire forskellige 200 ml cologne-dufte fra Atelier Rebul: Grøn te, Mandarin, Lavendel og Jasmin. Her har du nemlig den meget fine mulighed, at du kan få trykt en besked på etiketten, der vil gøre modtageren ekstra glad. Få trykt et sødt citat, personens navn eller noget helt andet, du synes, at modtageren bør huske på hver eneste dag. Uanset hvad, så er det er skøn tanke!

Eau de Toilette 50 ml fra Coach, 465 kr.

Hvad med en grøn blomsterduft, der dufter absolut fantastisk? Vi siger i hvert fald ikke nej. Denne duft fra COACH er fuld af skønne kontraster. En frisk og frugtig duft, der sætter sig skønt, og som samtidig fremstår meget luksuriøs.

Good Girl 50 ml fra Carolina Herrera, 665 kr.

Vi har før skrevet om Good Girl fra Carolina Herrera, men der er altså en god grund! DEN ER AMAZING! Duften har både en frisk lethed og en forførende kraft, som på en perfekt måde danner rammen for kvinden. Så ved du er modtageren både elsker at vise sin gode, men også din lidt slemme side? 😉 Så er duften her the perfect match.

Daisy 50 ml fra Marc Jacobs, 560 kr.

Ung, overraskende, elegant og charmerende! Daisy fra Marc Jacobs gør det nu ret godt. Særligt i år har du mulighed for, at købe en ekstra smuk flakon, med en smuk mat overflade, og funklende glasdiamanter på toppen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide