Fashion&Beauty

ChriChri tester: Musthave til neglene

Julen er en perfekt anledning til at rocke en lækker neglelak, men desværre kan det kolde vejr sætte sit præg på vores hænder og negle, og det er derfor virkelig vigtigt, at man sørger for at gå all in på pleje!

LÆS OGSÅ: Christiane: Slut med flossede negle!

Med Color Therapy-serien fra Sally Hansen slår du dog to fluer med et smæk – du får ikke bare en lækker farve på neglene, men fordi lakkerne blandt andet indeholder acaiolie, arganolie og natlysolie, virker de også nærende på svage, tørre negle – og så findes farverne i et dejligt, stort udvalg, så der er noget for enhver smag. 

Her i videoen kan du se Cecilie og Anne Sophie fra Team ChriChri, når de udvælger og tester deres favoritter fra Color Therapy-serien.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *