ChriChri tester: Flotte krøller på få sekunder

Okay, it seems too good to be true, men vil du have julefesternes flotteste krøller, så er Curl Secret fra BaByliss din ven i nød.

LÆS OGSÅ: Sådan styler du håret til julens begivenheder

Her kan du se, hvordan Team ChriChri’s Cecilie let og hurtigt får fabulous krøller med Digital Sensor Curl Secret fra BaByliss <3

Curl Secret fungerer lidt anderledes end et almindeligt krøllejern, men det skal man ikke kimse ad, for den er ikke bare let at bruge, den giver også et virkelig godt resultat, som du kan se i videoen ovenfor. Du undgår både de der ’knæk’ håret kan få, hvis man laver krøller med et glattejern, ligesom du ikke behøver at få nogen til at hjælpe dig med at få krøllet håret bagved. SMART!

Med Curl Secret hører der to ’hoveder’ med – et til spændstige, voluminøse krøller og et til et mere bølget look. Vi har brugt hovedet til de spændstige krøller. 

Før brug er det vigtigt, at du har redt dit hår godt igennem, og eventuelt giv det en tur med en varmebeskyttende spray. Der er tre forskellige indstillinger til fint hår, normalt hår eller tykt og bølget hår. Derudover kan du indstille din Curl Secret til enten at krølle håret mod venstre side af hovedet, mod højre side eller vælge ’A’, hvor der udformes krøller i skiftevis den ene eller anden retning. Det er den indstilling, vi har brugt i videoen.

Herefter går det let, som en leg; du inddeler bare håret i to-tre sektioner, reder det igennem endnu engang og tager en hårlok med en bredde på maksimalt 3 centimeter, anbringer derefter lokken i apparatet og lukker til. Her er det vigtigt, at den lille metalside vender mod hovedbunden, og voila efter 10-14 sekunder, alt efter hvilken indstilling, du har valgt, har du fået det smukkeste krøllede hår. 

Curl Secret og resten af Digital Sensor-serien fra BaByliss kan købes i Matas.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og