Guide: Smuk hud med glød

I anledningen af, at Clint Dowdell, skaberen af makeup-brandet ’Nude by Nature’ var på besøg i Danmark, havde vi fornøjelsen af at møde ham og få hans bedste råd til flawless hud.

LÆS OGSÅ: Smuk hud i 2018

Måske kender du ikke lige ’Nude by Nature’ i forvejen, men så er der også for alvor en god grund til at læse med her, for det er altså ikke for sjov, at mærket, der oprindelig stammer fra Australien, har vundet adskillelige priser, og at deres Radiant Loose Powder Foundation bliver solgt hvert 60. sekund i Australien.

Noget af det, der får Nude by Nature til at skille sig ud fra mange andre mineralmakeup-mærker, er, at produkterne blandt andet indeholder australske ingredienser, som kryddernellike, quandong, kakadu blomme, macadamia olie og cehami extract. Derudover indeholder det også andre lækre ingredienser, som avokado olie, shea butter, jojoba olie, kaolin clay og E-vitamin. Som Clint forklarer, er det nemlig vigtigt for ham, at det ikke bare er almindelig makeup, men at det rent faktisk går ind og gør noget godt for din hud. En slags kombination af hudpleje og makeup i ét produkt.

Det betyder også, at du slipper for syntetiske ingredienser eller konserveringsmidler som talkum, silikone, ftalater, sulfater, PEGS, siloxaner, triclosan, phenoxyethanol, parabener og ikke mindst bismuth oxychloride, som kan forårsage irritation, kløe og akne.

Her kan du se, hvordan Clint lægger det helt perfekte makeup-look, som får din hud til at se sund og glowy ud.

1: Først mikser du Perfecting Primer og Illuminators light liquid sammen. Ifølge Clint kan du mikse Illuminators light liquid sammen med alt og din hud vil få den lækreste glød.

2: Dernæst kommer han Loose Powder foundation på en kabuki-børste, og banker den lidt ned i bordet, så du ikke får for meget pudder i ansigtet på én gang. 

3: Så dupper du en smule Concealer rundt om øjnene og under brynene. Dette giver et lækkert dewy look, der får dig til at se frisk ud. Concealeren indeholder kakadu blomme og jojoba olie, så den plejer den tynde hud under øjnene, når du har den på.

4: Kinderne giver du en smule blush, mens kindbenene skal have en gang highligther. 

5: Giv dine øjne lidt øjenskygge og eyeliner, da dette ‘will makes your eyes pop’, som Clint forklarer det. Slut af med et lag mascara, and you’re ready to go.

Vores webredaktør Cecilie og Clint Dowdell fra Nude by Nature
Shop produkterne her: 

Nude By Nature Illuminators Light Liquid 

kr. 270,00 hos Matas

Nude By Nature Loose Powder

kr. 300,00 hos Matas

Nude By Nature Kabuki Brush 07

kr. 300,00 hos Matas.dk

Nude By Nature Concealer

kr. 240,00 hos Matas

Nude By Nature Contour & Highlight Stick Bronze

kr. 220,00 hos Matas

Nude by Nature kan købes i Matas og Magasin.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være