[single_post_category_name]

Fire favoritter til håret til under 100 kroner

Artiklen indeholder reklamelinks

Når det gælder vores hår, er vi altid ude efter the best of the best. Men sundt, skinnende og lækkert hår behøver ikke koste en bondegård. Hos Yves Rocher kan du i øjeblikket spare op til 60 procent på udvalgte varer og fri fragt, og for at det ikke skal være nok, så kan du få yderligere 10 % rabat ved at angive rabatkoden EXTRA10 i indkøbskurven. Vi har her fundet de skønneste hårprodukter, der sikrer good hair day – every day.

LÆS OGSÅ: Christiane: Disse produkter bruger jeg i mit hår

 

Anti-Breakage Fortifying Serum

Denne lette serum gør dit hår stærkt og modstandsdygtigt. Den sørger for, at dine hårstrå bygges op fra bunden og gør håret blødt og lækkert. Den indeholder bl.a. jojobaolie, som beskytter dit hår mod belastninger, som kan skade håret.

Før 138 kr., nu 69 kr.

 

Body and Hair Protective Oil – Medium beskyttelse SPF 15

Dette to-i-en produkt er GENIALT! Det beskytter både hår og hud mod skadelige solstråler. Den giver en effektiv UVA/AVB-beskyttelse og masser af næring, som giver dit hår en silkeagtig glans. Et musthave I rejsetasken, hvis du skal syd på!

Før 198 kr., Nu 99 kr.

 

 

Repair Sleeping Care

Giv dit hår nyt liv, mens du ligger og syvsover om natten. Alt du skal gøre er at påføre hårkuren, inden du går i seng. Allerede næste morgen er dit hår både stærkere og 20 gange mere modstandsdygtigt. Ved at bruge kuren 2-3 gange om uge, får du et stærkt og smukt hår fuld af liv.

Før 138 kr., nu Kr. 69 kr.

 

Shine Rinsing Vinegar

“Eddike til håret?” tænker du nok. Og ja, den er god nok. Når du går i bad får du automatisk kalkrester fra vandet i håret, som gør dit hår trist og mat. Dette wonder product fjerner resterne, og hvis du er bange for, at dit hår kommer til at lugte af eddike, så bare rolig. Den har den skønneste duft af hindbær! Bruges i hele håret før den sidste skylning.

Før 138 kr., nu 69 kr.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide