Get the look: Margot Robbies smukke hår

Artiklen indeholder reklamelinks
Den altid smukke Margot Robbie rockede den smukkeste frisure til den årlige Golden Globe prisuddeling, som fandt sted i løbet af natten. Det var hårstylisten Bryce Scarlett fra Moroccanoil, som stod for stylingen og nedenfor guider han til, hvordan du nemt kan kopiere det lækre Hollywood-look derhjemme.

LÆS OGSÅ: Golden Globes 2018: Den røde løber

1: Start med at give dit hår, hvad der svarer til en tokrone af Moroccanoil Treatment Light, mens det er fugtigt, da dette giver det perfekte udgangspunkt for stylingen.

2: Dernæst arbejder du Moroccanoil Root Boost ind i hårets rødder og føntørrer med en rundbørste for at give håret et løft. Afslut blowdry’en, mens håret er i en dyb sideskilning.

3: Inddel håret i sektioner med en omkreds på cirka 2,5 centimeter, sprøjt herefter Moroccanoil Heat Styling Protection på hver sektion, inden du bruger et krøllejern med en omkreds på omkring tre centimeter, træk blidt i krøllen, når du slipper jernet, for at skabe en lang, tynd bølge.

4: Start med at krølle håret fra den side, hvor sideskilningen er tungest, og krøl hele tiden i den samme retning om til den smalle del af skilningen. Herved bliver alle krøllerne ens og peger i en ensartet retning.

5: Sæt frisuren med Moroccanoil Luminous Hairspray Medium. Spray det først i hele håret, og arbejd dig derefter igennem håret med sprayen på en børste med vildsvinehår for at skabe et smukt og skinnende look. Sørg for at give enderne et ordentligt sprøjt, så håret får et skarpt look. 


1. Moroccanoil Treatment Light, 339 kr. hos NiceHair // 2. Moroccanoil Root Boost, 219 kr. hos NiceHair // 3. Moroccanoil Heat Styling Protection, 219 kr. hos NiceHair // Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, 179 kr. hos NiceHair

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og