[single_post_category_name]

De største hårtrends i 2018

Nyt år – nyt hår! Men før du sætter dig i frisørstolen, så kan du med fordel lige tjekke de frisure ud, som eksperterne spår til at blive de største hårtrends i 2018.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian i hårkrise

Foto: Shutterstock

The Buzz Cut

Beskrivelse: Kort og tæt i siderne med lidt længere hår i toppen.

Sådan styler du det: Efter at have brugt shampoo og conditioner, sprøjter du en smule saltvandsspray i fugtigt eller tørt hår for at give det lidt tekstur.

Foto: Shutterstock

The Rock N’ Roll Shag 

Beskrivelse: Denne halvlange frisure kommer med en masse tekstur og etager. Det tunge pandehår tilføjer ekstra rock n’ roll til frisuren.

Sådan styler du det: Inddel håret i flere lag og giv hvert lag en ordentlig omgang mousse. Føntør håret, mens du skaber volume med en rundbørste, så du skaber det rette fyldige look. Slut af med at bruge et glattejern til at skabe bølger i håret.

Foto: Shutterstock

Long Layered Bob

Beskrivelse: Denne style går lige til under skuldrene og har flere lag for at skabe lethed og tekstur.

Sådan styler du det: Vask håret med shampoo og conditioner. Tilføj en varmebeskyttende creme, inden du føntørrer. Når håret et tørt, sprøjter du en smule varmebeskyttende spray i, og krøl derefter håret med et medium størrelse krøllejern, for at skabe skinnende, store bølger. Kør fingrene igennem håret for at ‘løsne’ krøllerne og afslut med hårspray.

Foto: Shutterstock

Asymmetrisk Page

Beskrivelse: Denne page er asymmetrisk og lidt længere foran, end den er bag på. Den er skarp og præcis og skal gerne have enderne skåret med et barberblad, hvilket obviously kræver en professionel til at gøre arbejdet.

Sådan styler du det: For dette super glatte look, tørrer du håret glat ved at bruge en føntørrer med et smalt mundstykke. Det gør, at du undgår, at håret kruser. For et ekstra skarpt look glatter du håret med et glattejern og afslutter med en hårspray, der givet et let hold.

Foto: Shutterstock

Prinsessehår

Beskrivelse: En medium lang style, med pandehår, der er delt på midten. Giver et feminint touch og fungerer både med lidt krøl eller helt glat.

Sådan styler du det: Tilføj en lille smule styling creme i dit pandehår, inden du føntørrer det, hvor du bruger fingrene til at skabe det look, du gerne vil have.

Foto: Instagram

Rapunzel-hår

Beskrivelse: Denne frisure er fo’ sure in i 2018. Hvad der får lige netop denne frisure til at skille sig ud fra mængden er, at der skal være midterskilning, det skal være super langt og super glat, og helst ikke have nogen etager.

Sådan styler du det: Brug lidt varmebeskyttende creme, inden du føntørrer det og brug en kam til at skabe en skarp midterskilning. Føntør håret med en stor rundbørste eller en flad børste og glat efterfølgende håret med et glattejern. Afslut med at give enderne en smule hårolie.

Foto: Shutterstock

Udgroet Pixie Cut

Beskrivelse: En længere udgave af den populære ‘pixie cut’.

Sådan styler du det: Sæt håret med en clay pomade for at skabe tekstur og for at få et let hold på frisuren. Varm pomaden op med dine hænder og style derefter håret, så du får det ønskede resultat.

Foto: Shutterstock

The Curly Shag

Beskrivelse: En pandehårsfrisure til krøllet hår. Nøglen til denne frisure er at arbejde med hårets naturlige krøl. Pandehåret er en smule tyndere end resten af håret, men stadig voluminøst.

Sådan styler du det: Denne frisure ser bedst ud med masser af volume og definerede krøller, og er bedst stylet med en føntørrer med diffuser, eller lufttøret for at få det naturlige krøl frem. Brug et krøllefremmende produkt i fugtigt hår, for at skabe krøller uden krus.

Foto: Shutterstock

Long and Tousled

Beskrivelse: Denne frisure kræver lette lag og en gennemtænkt klipning. Er dit hår ikke ligeså langt som Kourtneys, kan du eventuelt gøre brug af extensions eller tage kosttilskud, som fremmer hårvæksten og fremskynder processen.

Sådan styler du det: Vask håret, som du plejer, tilføj derefter en mousse, som giver håret tekstur og defination. Føntør håret og krøl enderne med et medium størrelse krøllejern. Lad krøllerne køle af og kør dem derefter igennem med fingrene.

Foto: Shutterstock

S-Wave Bob

Beskrivelse: Denne lige over skuldrene-frisure giver et friskt pust. Hemmeligheden bag er at skabe en naturlig S-bølge, som giver en blød tekstur og dimension til frisuren.

Sådan styler du det: Inddel håret i små sektioner og krøl dem med et stort krøllejern for at skabe S-formen. Lav en dyb sideskilning, som skaber en illusion af pandehår.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide