My Daily Routine: Sus Wilkins 

Artiklen indeholder reklamelinks
Denne artikel er oprindelig bragt i ChriChri Magasinet ‘The Positive Issue’. Du kan blive abonnent på ChriChri Magasinet lige her.

Sus Wilkins er model og skuespillerinde, og så synes vi desuden, at hun står mega skarpt! Her  kan du se, hvordan hendes daglige beauty-rutine ser ud.

LÆS OGSÅ: Fire favoritter til håret til under 100 kroner

Q

Hvordan ser din daglige beauty-rutine ud?

A

Det første, jeg gør, når jeg vågner er at drikke er stort glas vand (nogle gange) med citron i. Så går jeg jo typisk i bad, men lad os bare holde os til ansigtet. Jeg vasker mit ansigt med koldt vand, bruger min derma soothing hydrating cleansing cream fra LA ROCHE-POSAY, som kan købes på apoteket, så Bioderma Sensibio (ligesom resten af Københavns kvinder). Dernæst bruger jeg Mario Badescu Eye Cream og til sidst ROSA ARCTICA lightweight cream fra Kiehl’s.

Q

Hvor lang tid bruger du på din daglige rutine?

A

Jeg bruger ca. 10 min på morgenrutinen. Hvis jeg skal have makeup på bagefter, så tager det omkring 5-10 min mere. Jeg er suuuuusende hurtig!

Q

Hvilke 3 produkter kan du ikke undvære i din dagligdag?

A

Bioderma sensibio 
En fugtiggivende creme (Pt. er det den fra Kiehl’s)
En fugtiggivende læbepomade. Tørre læber er simpelthen utrolig lidt pænt (Lige nu bruger jeg Lip Conditioner fra MAC).

Q

Hvordan føler du dig uden makeup?

A

REN

Q

Hvad gør du, når du skal være ekstra lækker?

A

Den med ekstra lækker er svær. Når jeg virkelig skal være ekstra flot, ringer jeg til min makeupartist, Morten Kongsbak, og siger “Gør mig flot som Victoria’s Secret”, så ved han præcis, hvad jeg mener.

Q

Hvad er dit eget yndlingslook?

A

Jeg har to yndlingslooks: “Victoria’s Secret” fordi jeg absolut elsker det der “sun-kissed-glow-look” med masser af shine, bølget hår og intense øjne. WOW, det er pænt! Ellers elsker jeg også tilfældig-knold-og-ingen-make-up-men-gode-bryn-looket.

Kunne du lide artiklen, og vil du læse flere artikler som denne, kan du blive abonnent på ChriChri Magasinet lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være