Skønhedsfavoritter til selvforkælelse

Februar er month of love hos ChriChri, og vi håber, at du har spredt en masse kærlighed omkring dig til dem, du har kær, hvad end det er til din partner, din bedste veninde eller din mor. MEN month of love betyder også, at vi har fokus på selvkærlighed. Derfor har vi fundet vores skønhedsfavoritter til en rigtig selvforkælelsesdag, og så opfordrer vi dig kraftigt til at smække benene op, finde din yndlingschokolade frem og komme heeeelt ned i gear.

LÆS OGSÅ: Kysseklare læber til Valentine’s Day

RODIAL, Dragon’s Blood Eye Masks

Den tynde hud under øjnene har brug for lidt ekstra love, når det er så koldt, som det er lige nu. Med disse øjenmasker som indeholder hyaluronsyre, arnica og C-vitamin får du masser af fugt, reducering af mørke rande og en ensartet hudtone.

425 kr. hos NiceHair

OLE HENRIKSEN, Nurture Hygge HydraClay Detox Maske

Med ansigtsmasken Hygge HydraClay Detox Mask fra Ole Henriksen er der i den grad dømt selvforkælelse. Med sin unikke fusion af kaolin og botaniske olier renser den din hud grundigt i dybden, ligesom den genopfylder din hud med essentiel fugt. Så frygt ej, hvis du er plaget af tør og følsom hud, alle kan nemlig bruge den uanset hudtype.

320 kr. hos NiceHair

LÆS OGSÅ: Gaveidéer til kvinden, der elsker selvforkælelse

RUDOLPH CARE, Acai Antioxidant Body Balm

Denne body balm er som sendt fra himlen de dage, hvor du trænger til lidt ekstra selvforkælelse. Den er bade rig på helende shea butter og har anti-aging egenskaber. We likey!

430 kr. hos Matas

MY MOMENTS, Fresh Start Body Scrub
MY MOMENTS Fresh Start Body Scrub

Fjern de døde hudceller med en god bodyscrub. Denne fra My Moments er en skøn og frisk sag, som plejer og polerer din hud blød og glat. Den indeholder havtangekstrakt, som både blødgør og giver din nyt liv.

150 kr. hos Matas

CLARINS, Firming Tonic Body Treatment

Hvis du spørger os, burde denne kropsolie stå på enhvers badeværelseshylde. Baseret på 100 procent rene planteekstrakter forbedrer den hudens elasticitet og smidighed. Nøgleingrediensen er æteriske olier, som både stimulerer og opstrammer, ligesom hasselnøddeolien går ind og nærer huden og bevarer dens fugtniveau.

400 kr. hos Matas

MARIA NILA, Structure Repair Masque
Maria Nila Structure Repair Masque

Dit hår har også brug for ekstra pleje her om vinteren, og her er Structure Repair Masque fra Maria Nila perfekt og plejer dit hår uanset om det er tørt, skadet eller kemisk behandlet. Hårmasken indeholder algeekstrakt, som virker reparerende, og hjælper håret med at få sin naturlige styrke, blødhed og glans. Derudover har kuren en nærende virkning, så du får et lækkert og silkeblødt resultat. Med sit Colour Guard Complex reducerer den desuden farvetab i farvet hår, som kan komme ved hårvask og varmestyling.

239 kr. hos NiceHair

LÆS OGSÅ: Christiane: Mine skønhedsrutiner

GLAMGLOW, Glowstarter

Denne creme lover smuk hud med en sexet glød. And we’re totally up for that! Cremen både fugter og plejer og lysner din hud, samt giver en jævn hudtone. Den indeholder vitaminer og naturingredienser og det patenterede TEAOXI med rosenrod. Alt i alt en bøtte, der giver dig that Hollywood-glow.

345 kr. hos Sephora

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og