Signe Eflund guider: Bag om forside-looket

Artiklen indeholder reklamelinks

Signe Eflund er en mega lady boss. Hun er både makeupartist, frisør, og medejer af den seje frisørsalon WOOMA, hvor bl.a. Christiane får ordnet sit hår. Signe er SÅÅÅ dygtig, så derfor skulle det selvfølgelig være hende, der stod for stylingen til forsideskydningen til det nye magasin ‘The Good Read’. Her forklarer Signe nærmere om stylingen, og hvilke produkter, der er blevet brugt. (P.S. Husk, at du kan blive abonnent på ChriChri Magasinet her)

LÆS OGSÅ: Endelig! Se forsiden til vores nye magasin her!

Under ChriChris forsideskydning var stemningen ganske særlig. Fotograf Niels Ditlevs studie er helt unik. Det er som at træde ind i en tidsboble. Hans studie er smukt, der er højt til loftet, lyst og skøn en pejs i midten af rummet, som var selvfølgelig var tændt på denne skønne dag i februar. De varme flammer fra pejsen dansede i takt til Niels’ musikanlæg, hvor tonerne af noget ældre jazz musik fyldte rummene op.

Hans studie rummer en fantastisk historie fra en ældre tid, og han er yderst detaljeret, når han fortæller om det. Derfor kom hele backstage-teamet hurtigt i den rette stemning, der passede perfekt til dagens fotoskydning.
Makeuppen er inspireret af en 40’erne og 50’erne, hvor eyeliner var meget moderne – også for hverdagskvinden.

Marilyn Monroe var et af stilikonerne, og vores forside bærer tydeligt præg af hende.

Vi ønskede et morderne twist og et kunstneriske udtryk på ”The Good Read”  i denne omgang er vi helt tæt på Christiane, vi ser blot hendes ansigt, og har ingen krop med.

Derfor er det vigtigt at gøre makeuppen unik og grafisk, samtidig benyttede vi os dog af nøgleordet ”less is more”.
Vi lagde en grafisk eyeliner, og brugte en vippe med meget volume. Imellem Christines egne vipper og den kunstige vippe, lagde vil single lashes for at skabe mere dybde.

Den røde læbe er den unikke vintagefarve, man ofte så på de store skuespillerinder i 40’erne og 50’erne.

Håret er glammet i Old Hollywood Style med bølger. Det er krøllet op, på et tynd krøllejern og friseret ud i perfekte waves med en kraftig hairspray.

Get the look med produkterne fra forsideskydningen her: 


Læbestift fra YSL // Highlighter fra BECCA // Eyeliner fra YSL // Primer fra YSL // Brow Mascara fra YSL // Foundation fra YSL // Contour fra Anastasia Beverly Hills // Highlighter fra YSL


Extensions fra BAMAIN // Hårspray fra Redken // Hårspray fra Redken // Krøllejern fra GHD

 

Af Signe Eflund/ WOOMA Studio using REDKEN, Bumble and Bumble & YSL 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være