[single_post_category_name]

Gå imod dyreforsøg sammen med The Body Shop

Søndag den 6. maj har du mulighed for at gå rundt om søerne i København og samtidig støtte en god sag. 

The Body Shop er kendt for at tage afstand til at teste på dyr, og i samarbejde med deres kampagnepartner Cruelty Free International har de fået indført et europæisk forbud mod dyreforsøg i 2013. Men da 80 procent af verdens lande stadig tillader dyreforsøg, er de ikke færdige endnu, og nu har du en mulighed for at vise, at du bakker op om projektet.

LÆS OGSÅ: Christiane: Her er mine favoritter fra The Good Read Issue

Søndag den 6. maj fra 13-15 afholder The Body Shop nemlig et pet-athon rundt om søerne i København, hvor du kan være med. Uanset om du har hund (eller et andet kæledyr) eller ej, er du velkommen til at gå med rundt, og vise, at du bakker The Body Shop op i kampen mod dyreforsøg i skønhedsbranchen.

Du kan tilmelde dig gratis her, og dermed sikre dig en lækker goodiebag med lidt lækkerier til dig og din hund. Vælger du at deltage uden at have tilmeldt dig, er du også velkommen, men så er du ikke sikret en goodiebag, da det så vil være efter først til mølle princippet. Du kan læse mere om eventet her.

Hvis du bare gerne vil bakke op i kampen mod dyreforsøg, kan du skrive under her.

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide