My Daily Routine: Kenny Anker

Artiklen indeholder reklamelinks

De fleste ved, at Kenny Anker knows his shit, når det kommer til perfekte bryn og brynpleje, men han ved altså også en ting eller to, når det kommer til vaskeægte ‘mandepleje’. Her kan du bl.a. læse, hvordan han selv plejer sine bryn, og hvorfor tandbørstning er så vigtigt for ham.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Smukke bryn hos Kenny Anker

Q

Hvordan foregår din daglige rutine?

A

Jeg starter altid min ”daglige rutine” med at rense min hud. Derefter tager jeg et varmt bad, for faktisk føler jeg mig ikke rigtig ren eller frisk, hvis jeg ikke har været i bad og derfor prioriterer jeg altid et bad – Og det gør jeg uanset, hvor sent jeg er stået op eller hvor travlt jeg har med at komme ud ad døren. Herefter smør’ jeg diverse hudplejeprodukter i ansigtet, sætter mit hår og afslutter altid med bryn gele og parfume.

Q

Hvor lang tid bruger du på din daglige rutine?

A

I min daglige morgenrutine afsætter jeg omkring 2 timer, men der er både inkluderet, morgenkaffe, mailbesvarelser, bad og så videre. I min daglige ’beauty routine’ bruger jeg nok i omegn af 45 minutter. Jeg er nemlig morgenmenneske og elsker mine alene-morgener, og derfor tillader jeg mig at tage mig god tid, så jeg kan gøre alting ordentlig og ikke i hast og jag.

Q

Hvilke produkter indgår i din daglige rutine? 

A

Der er mange. Altså, hvis vi i hver fald tager alle mine produkter med. Ha ha! Tandpasta, shampoo, rens, serum, dagcreme, hårprodukter, parfume og (selvfølgelig) bryn gele, som i hvert fald er nogle af dem, som jeg lige kan komme på.

Q

Hvad gør du, når du skal være ekstra lækker?

A

Jeg gør mig umage alle ugens dage og kunne aldrig drømme om at forlade mit hjem, uden at have gjort mig umage, men hvis jeg ved at der vil blive taget billeder af mig, eller da jeg eksempelvis skulle være en del af en presselancering, for en måned siden, der kunne en concealer og foundation gøre underværker for at dække (eller mindske) farveforandringer eller røde plamager i mit ansigt, som ikke er noget som jeg ellers gør mig i til dagligt.

Q

Hvilke tre ting burde indgå i alle mænds skønhedsrutine?

A

Tandbørstning. Og ja det lyder banalt, men der er faktisk mange mænd, der mener, at når man har børstet sine tænder, om aftenen, så kan man godt springe over om morgenen. Det syntes jeg ikke, at man kan! En virkelig god dagcreme, som i sig selv kan gøre underværker, og en bryn gele, der kan holde på brynene hele dagen.

Q

Hvilke tre produkter ville du ikke kunne leve uden?

A

Lad mig starte med at sige, at tre produkter altså er virkelig lidt. Men, hvis jeg nu skal vælge, så 1) pH-formula E.X.P.O Cleanser, 2) M2 Beauté Eyezone Conditioning, som redder mine øjenbryn- og vipper i enhver situation 3) Etat Libre D’Orange ”YOU OR SOMEONE LIKE YOU”, er min nye favorit parfume, som jeg (måske) godt kan leve uden, men jeg virkelig ikke vil.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og