Snyd dig til lækker sommerglød

Få rabat!

Vita Liberata forhandles over hele landet hos kosmetologer og hudplejeklinikker, i Magasin og også hos udvalgte Matas-butikker, og netop nu kan du få 20% rabat på Vita Liberatas uimodståeligt skønne produkter på www.vitaliberata.dk, hvis du anvender rabatkoden: Chrichri2018. Rabatkoden gælder til og med den 31. maj 2018.  

LÆS OGSÅ: Get The Look: Den perfekte eyeliner

It is THE season ladies! Hvad enten du selv skal giftes eller kender nogen, der skal, så er sæsonen for bryllupper så småt ved at være over os. Det betyder flotte kjoler, håropsætninger og generelt, at man lige står lidt mere skarpt, end man plejer. Her er en sund glød alfa omega!

Da vi er kommet langt siden de glade 00’er, hvor vi glædeligt smed en mindre formue efter solcentrene for en knap så sund tan, så er der nu kommet fantastiske alternativer, som ikke går på kompromis med dit helbred. Vores go-to mærke, når det kommer til selvbruner er det prisvindende irske brand Vita Liberata, som kendisser som Kim Kardashian og Sofia Vergara sværger til, og vi blamer dem ikke, da Vita Liberata passer til alle hudtyper, og er både økologisk, parfumefri, parabenefri, duftfri og alkoholfri, derudover indeholder produkterne det helt unikke ’moisture-lock’-system, som sikrer, at din hud holdes fugtet i op til 72 timer, hvilket også er grunden til, at farven aftager naturligt i stedet for at skalle af.

Foto: Shutterstock

Har du ikke prøvet selvbruner endnu, anbefaler vi, at du lægger ud med at få en professionel spraytan på en af de mange klinikker, der tilbyder behandlinger med Vita Liberata. Især hvis du skal stå brud – ingen grund til at gamble med dit udseende op til den store dag 😉 Her står eksperter klar til at guide dig, så du får præcis det resultat, du ønsker.

På selve dagen kan du så med fordel friske din tan op med et produkt, som vi helt seriøst mener, er som sendt fra himlen. Nemlig deres populære Body Blur, som er en naturlig instant make-up til kroppen, som giver en perfekt udstråling og glød med den smukkeste lysreflektering. Som noget helt nyt har Vita Liberata netop lanceret endnu et produkt i serien, nemlig den nye Beauty Blur, som har alle de gode egenskaber fra den berømte Body Blur, bare til ansigtet. G-E-N-I-A-L-T.


 Beauty Blur // Body Blur // Invisi Foaming Tan Water

Har du helt styr på dit selvbruner-game, er det bare med at gå i gang selv, så længe du husker de generelle selvbruneregler:

1: Peel huden godt, inden brug af selvbruner, og husk, at det skal være en peeling, der ikke indeholder olie. Vi anbefaler den lækre Skin Polisher fra Vita Liberata.

2: Påfør selvbruneren dagen inden, du skal til et stort event, så din farve kan nå at udvikle sig.

3: Brug en selvbruner, der ikke smitter af. Her er den nye Invisi Foaming Tan Water perfekt, da den ikke indeholder guidefarve, og du undgår derved, at farven smitter af på dit lyse sommertøj eller din brudekjole. Skal det hele gå lidt hurtigere, kan du med fordel anvende den populære Ten Minute Tan, som i øvrigt er nomineret til Danish Beauty Awards 2018 i kategorien ‘Bedste kropsplejeprodukt: Populær’, so you know it’s good!

4: Husk! Brug altid en påføringshandske, da dette giver det flotteste resultat, og du sikrer, at farven bliver ensartet.


Ten Minute Tan // Super Fine Skin Polisher // Self Tan Gradual Lotion

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og