Fashion&Beauty

Get The Look: Den perfekte eyeliner

Get The Look: Den perfekte eyeliner
Facts

Zaynab er en del af Glamsquad, hun er uddannet makeupartist fra Nicci Welsh Makeup Academy. I 2017 blev hun officielt makeup-artist for Miss Danmark, hvor hun nu er ansvarlig for makeup-teamet.

Indeholder reklamelinks

Denne artikel er oprindeligt bragt i det nye ChriChri-magasin The Good Read Issue, det kan købes i butikkerne, og du kan blive abonnent lige her. 

Du har måske set det smukke cover til vores nye magasin. Der har Christiane en winged eyeliner på, og det ser jo fantastisk ud! Her er en guide så du kan gøre hende kunsten efter.

Zaynab laver makeupkursus til de 30 Miss Danmark piger for at de kan lære hvordan de lægger den perfekte makeup selv. Nu har vi lokket et af Zaynabs mange gode råd og nemme teknikker til at lave den perfekte eyeliner. Vi håber at I vil mestre denne teknik lige så godt som en ægte beauty queen – Ready – Set – Go!

Produktanbefalinger:

Eyeliner-pensel 209, MAC, 185 kr

Long-wear Gel Eyeliner, Bobbi Brown, 200 kr

Eyeliner-stylo, NARS, 205 kr

 

LÆS OGSÅ: Get the look: Kim Kardashian

1. Jeg kan bedst lide at bruge en meget tynd blyant og en gel eyeliner til at starte med at lave skitsen af eyelineren.

2. Start altid for enden af øjet ved at tegne en streg så du definerer din eyeliner-model. På den måde får du styr på din eyeliner. Start aldrig ved din øjenkrogen, så vil du ikke få den samme linje på begge øjne.

3. Tegn stregen færdig fra enden af øjet og stop midt på øjet.

4. Tegn en tredje streg fra midten der hvor du er stoppet i punkt 2, og fortsæt mod øjenkrogen.

5. Fyld felterne med en gel-eyeliner.

6. For at få en meget intens sort eyeliner, som holder længere, skal du bruge en gel-eyeliner før en flydende eyeliner.

7. Følg min trin for trin-guide i rækkefølgen som på billederne. Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig, så du også kan lave den perfekte eyeliner. Med disse teknikker kan du tegne lige den stil, du ønsker, som kan være en tynd eller tyk streg. Det vigtigste er blot at være opmærksom på, hvad der passer dit øjes form bedst. 

Hvis du også vil se Christianes guide til de perfekte bryn, kan du læse videre i ChriChri-Magasinet The Good Read Issue!

LÆS OGSÅ: Get the look: Rihannas smukke Grammy-makeup

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *