Redaktionens favoritter: Sommerens uundværlige skønhedsprodukter

Endelig, endelig, ENDELIG er sommeren så småt ved at være over os. Det betyder, at alle vores produkter til tør vinterhud så småt kan pakkes væk, og vi kan finde vores yndlings-sommerprodukter frem. Se her, hvilke beauty-produkter, redaktionen skal skambruge henover sommeren.

LÆS OGSÅ: Sheet masks, som din hud vil elske dig for

 

Skin detox fluid spf 25 fra CLARINS, 295 kr.

Denne BB cream dækker helt perfekt, og så indeholder den SPF 25, som beskytter mod de farlige uv-stråler. Ikke kun en favorit om sommeren, men bestemt et MUSTHAVE i kufferten. 

Sun Oil Face Body & Hair Spf 30 fra ZENZ Organic, 349 kr.

Generelt synes jeg ikke, det er særlig charmerende med en forbrændt hovedbund, så jeg forsøger at undgå det ved at bruge hårplejeprodukter med uv-filter – for ja, der er alternativer til at så og smøre solcreme i din skilning 😉 Denne er især genial, fordi den både kan bruges på kroppen, i ansigtet og i håret.

Mint Mattifying Face Mist fra The Body Shop, 65 kr.

En god face mist er uundværlig om sommeren! Jeg er især vild med denne Mint Mattifying Face Mist fra The Body Shop, da den hjælper med at reducere synligheden af overskydende olie og shine. 

 

 

Sun Body Lotion 30 Spf fra Rudolph Care,, 165 kr.

Dette er klart min favorit når det kommer til solcreme. Man får en super lækker glød, og derudover er der glimmer i, som gør huden ekstra lækker. 

Deodorant Roll-On fra Vanderbilt, 74,95 kr.

Jeg har faktisk brugt denne længe. Den er bare god! Når man ligger i solen en hel dag, kan der godt snige sig en knapt så lækker duft ind i armhulen (oh yes, en god dunse), men den her gør, at man på ingen måde lugter! Derfor ELSKER jeg den.  

Moisture Surge Overnight Mask fra Clinique 264 kr.

Efter en lang dag i solen, er denne maske min favorit til at tage på om natten. Den er virkelig god og fugter huden på en lækker måde. 

 

Beeswax Lip Balm fra Burt’s Bees, 39,95 kr.

Mine læber kan hurtigt tørre ud i solen, så har jeg altid en læbepomade tæt på. Dem fra Burt’s Bees er så lækre! 

Mango Body Yoghurt fra The Body Shop, 95 kr.

Når jeg har været en hel dag i solen, trænger min krop så meget til bodylotion! Jeg ELSKER denne fra The Bodyshop, som tørrer ind med det samme og dufter så godt.

Volume Million Lashes fra L’oréal Paris, 139,95 kr.

Om sommeren gider jeg ikke at bruge pudder eller putte andet i hovedet, så hvis jeg skal ud, er en god mascara et must! LOréal Million Lashes er min favorit.

Sollotion Spf 30 fra Matas Natur, 109,95 kr. 

Jeg bliver SÅ solskoldet, hvis jeg ikke bruger solcreme. Så det er selvfølgelig et must!

3 L’IMPÉATRICE edt. fra D&G, 455 kr.

Den her er bare så indbegrebet af sommer, at du ikke kan undgå at komme i sommerhumør af at have den på… Også selvom det regner.

Dry Shampoo fra Batiste, 34 kr.

Varme og solcreme kan hurtigt gøre håret fedtet, og her er en god tørshampoo altså bare en life saver! 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og