[single_post_category_name]

Mød manden, der højst sandsynligt står bag din favoritparfume 

Artiklen indeholder reklamelinks

Vi kender vist alle sammen Daisy-parfumen fra Marc Jacobs, som efter mere end et årti på bagen efterhånden er gået over til at blive en vaskeægte klassiker. Hvem har ikke, eller har haft, den genkendelige flakon med Daisy-låget stående på badeværelseshylden?

LÆS OGSÅ: Parfumerne, der gør jer til det ultimative power couple  

Hvis du allerede er fan, så er der god grund til at spærre øjnene op, for den klassiske dame har nemlig fået en lillesøster. Den nye duft Daisy Love fra Marc Jacobs fylder luften med strålende blomster og en romantisk feeling. Derudover er det intet mindre end den nyeste it-girl Kaia Gerber (yes, Cindy Crawfords datter), som lægger ansigt til den smukke kampagne, som får tankerne hen på blomstermarker, romantik og lange sommeraftener. I forbindelse med lanceringen af den nye skønne duft har vi taget en snak med den anerkendte parfumeur Alberto Morillas, som står bag over 6.000 parfumer(!) og som er næsen bag duften – i samarbejde med Marc Jacobs himself selvfølgelig!

Hvordan startede din interesse for parfume?

A

Åh, det er så mange år siden. Det er 40 år siden! Jeg startede i en duftforretning i Tyskland, hvor jeg fik øjnene op for hele parfumeverden, og derefter vidste jeg, at jeg ville være parfumeur. Jeg startede i et firma, hvor jeg arbejdede virkelig meget, da jeg skulle lære alt fra begyndelsen. Det krævede virkelig en stor passion, og det kræver det stadig for at kunne kreere nye parfumer efter så mange år.

Hvad har været den største oplevelse i din karriere?

A

Hver en duft er en udfordring. Men det har selvfølgelig været en stor oplevelse at arbejde sammen med Marc Jacobs. Efter 10 år har vi stadig et godt forhold. Jeg nyder at arbejde med folk som ham. Jeg har kreeret mere end 6.000 parfumer, og alle disse bærer smukke historier.

Hvordan vil du beskrive den perfekte duft?

A

Det er som at skulle vælge mellem sine børn. Jeg elsker alle mine børn forskelligt, så det er svært for mig at fortælle dig. For eksempel med Daisy Love stopper man jo ikke, før man føler at duften er perfekt.

Q 

Hvad skal folk gå efter, når de køber en ny parfume?

A

Sørg for at teste på ren hud! Det er virkelig vigtigt. Lad være med at mikse duftene sammen, for du vil glemme, hvad der er hvad.

Q

Hvad er forskellen på den originale Daisy-parfume og Daisy Love?

A

Det imponerer mig, at når jeg dufter til den originale Daisy-parfume bliver jeg hver gang overrasket over, hvor moderne den stadig er. Når jeg dufter til den nye Daisy Love bliver jeg oprigtig glad, for det er historien om et andet sted i livet. Den får tankerne hen på kærlighed og solnedgang. Meget anderledes. Jeg blev ramt af en helt anden følelse, da jeg var færdig med den, end jeg gjorde med Daisy.

Q 

Kan du altid dufte, hvilken parfume en person har på?

A

Ja. Haha.

DAISY LOVE MARC JACOBS EDT 50ML, 575 KR. HOS MATAS

 

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide