[single_post_category_name]

Video: Team ChriChri kysser 300 mennesker!

ANNONCE – Betalt samarbejde med Clarins

I samarbejde med Clarins tog Team ChriChri på festival, for at teste om Clarins’ nye læbestift ‘Water Lip Stain’ virkelig kunne holde til 300 kys. Se med lige her!

Water Lip Stain er det nyeste skud på stammen fra Clarins, som vi i forvejen elsker, for deres lækre produkter til læberne! Den nye Water Lip Stain fås i 4 flotte farver, som alle er ultraholdbare, og tro det eller ej, faktisk næsten ikke kan mærkes på læberne! Læberne ser helt naturlige ud, men med en ”tatoveret”, farve. Den kan kombineres med Clarins’ øvrige læbeprodukter alt efter hvilket resultat, man ønsker. Fx kan man lægge Lip Oil ovenover for et mere skinnende resultat.

Farven ‘Red’ som bruges i videoen, kan du få her.

Som det ses i videoen, blev der givet masser af kys, og læbestiften smittede ikke af på noget tidspunkt – heller ikke da vi måtte holde pause og få os lidt pizza og noget at drikke 😉 Man skulle tro at ens læber blev helt tørre, når læbestiften holder så godt – men det er altså ikke tilfældet her! Blødgørende økologisk hindbærvand kombineret med fugtende økologisk aloe vera ekstrakt, beskytter læberne mod udtørring – og så hjælper Clarins anti-forurenings complex med at beskytte læberne mod negative påvirkninger udefra.

Vi har helt klart fundet vores nye favorit til læberne! Skal du også snart på festival, eller vil du bare gerne være sikret et look der holder, kan du købe Clarins Water Lip Stain lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide