[single_post_category_name]

Før og efter: Så stor forskel kan de rigtige produkter gøre for dit hår

Artiklen indeholder reklamelinks

I mandags havde vores webredaktør og skønhedsansvarlige Cecilie æren af at få en plads i frisørstolen hos Frisør Raah i København. Her var den celebre frisør og manden bag hårplejemærket Philip B – Philip Berkovitz taget hele vejen fra L.A. til Danmark for at forvandle trist hår til skinnende og sundt hår, som man ellers kun ser i reklamerne.

LÆS OGSÅ: Bag om Christianes Vild Med Dans-look

I get it. Det kan være en jungle at finde rundt i hårprodukter og finde ud af, hvad der lige præcis passer til ens hår og hårtype. Til trods for, at jeg er så privilegeret at arbejde i en branche, hvor vi får lov til at teste shampoo og andre hårprodukter i massevis, kan selv jeg have svært ved at vide, hvad der er ideelt for min hårtype.

Skal jeg beskrive mit hår vil jeg kalde det ’klassisk skandinavisk’. Født blond, som der senere er gået hen og blevet leverpostejs-agtig, og selvom der er meget af det (håret), så har det en fin tekstur, som gør, at det ikke rigtig kan vokse længere end til mellem skulder og bryst, før det knækker. Det har selvfølgelig heller ikke gjort det bedre, at jeg somme tider for highlights i det, men det er en hel anden snak 😉

Nå, men jeg satte mig spændt i frisørstolen, mens Philip begyndte at spørge mig ind til, hvordan min hårrutine plejer at være. Egentlig er den meget simpel: Hårvask et par gange om ugen med en god shampoo og conditioner, hårolie/serum i det våde hår og så ellers bare en omgang føntørring og i nogle tilfælde bruger jeg også glattejern, og selvfølgelig en eller anden form for varmebeskyttende produkt. Jeg VILLE i teorien gerne være bedre til at bruge hårkur og andre lækre produkter i håret, men jeg har bare sjældent tiden til det.

Fordi jeg skulle have ordnet hår, havde jeg i dagens anledning ikke vasket hår inden og det var en smule fedtet. Philip startede i den forbindelse ud med at forklare, hvordan fedtet i hovedbunden er med til at beskytte dit hår og forebygge hårtab. Derfor er det vigtigt, at det ikke bare ’samler’ sig i hovedbunden, men at man får det ud i hele håret med en svinehårsbørste. Philip redte mit hår godt igennem og faktisk fik han fordelt fedtet så meget ud i håret, at det både blev løftet og slet ikke så fedtet ud.

Efterfølgende vaskede han mit hår med Philip B Peppermint Avocado Shampoo, som dybderenser håret og har en dejlig afkølende effekt, så du får en følelse af, at manken får et løft. Derefter tilførte han ekstra pleje til håret med Russian Amber Imperial Shampoo og derefter gav han det noget Oud Royal Forever Shine Conditioner i bunden til mit på håret og slutteligt fik jeg Straightening Hair Masque i længderne. Undervejs i processen fortalte han om sine produkter, som er baseret på rene botaniske og essentielle olier i doser, som nærer dit hår optimalt. Han gør desuden en dyd ud af at snakke med de rigtige folk, som ved de rigtige ting omkring hudens og hårets kemi, han havde eksempelvis fundet ud af, at grunden til, at mange døjer med tørt hår er pga., at vands ph-værdi er anderledes end vores hud og hår. Derfor er det vigtigt at bruge produkter, som genskaber ph-værdien. I mit tilfælde brugte han Detangling Toning Leave-in Spray fra eget mærke, da det bl.a. indeholder eddike, som er med til at give dit hår den rette ph-værdi. Og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg ærlig talt var målløs over, hvad det gjorde ved mit hår. Som regel efter jeg har vasket hår er jeg NØDT til at bruge et produkt, som gør det lettere at rede ud, og oftest er det stadig filtret bagefter – bare i mindre grad. Her kunne jeg nemt få en kam igennem det våde filtrede hår, bare fordi det pludselig havde den rigtige ph-værdi. MIND. BLOWN!

Philip sluttede af med at give mit hår en blow dry og Weightless Conditioning Water for finish, og mere skulle der altså ikke til, for at få mit hår til at gå fra at se kedeligt og trist ud til at se skinnende og sundt ud.

Billederne taler vist for sig selv:

 

 

1: Peppermint Avocado Shampoo // 2. Oud Royal Forever Shine Conditioner //  3. Russian Amber Imperial Shampoo // 4. Straightening Hair Masque // 5. Detangling Toning Leave-in Spray // 6. Weightless Conditioning Water

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide