[single_post_category_name]

De lækreste beauty-julekalendere

Artiklen indeholder reklamelinks

I dag er der én måned til den 1. december! Er vi de eneste, der slet ikke kan forstå, hvor tiden er blevet af? Anyway – 1. december betyder julehygge, slik, lækker julemad og ikke mindst JULEKALENDER! Vi er især fan af konceptet med beauty-julekalendere, hvor du hver dag vågne op til en ny skønhedsoverraskelse og heldigvis er flere og flere brands hoppet med på vognen. Nedenfor kan du se, hvilke vi i hvert fald ikke ville have noget imod at åbne hver dag frem til den 24. december <3

Julekalender fra Clinique, køb den her

Julekalender fra Lancöme, køb den her

Julekalender fra Decléor, køb den her

Julekalender fra The Body Shop, køb her

Julekalender fra bareMinerals, køb her

Julekalender fra Kiehl’s, køb den her 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide