Dyson Airwrap: Nem og skånsom styling af håret

ANNONCE fordi vi var inviteret

Tilbage i starten af august var vi inviteret til et tophemmeligt besøg hos Dysons hovedkvarter i den engelske by Malmesbury. Anledningen var, at vi skulle præsenteres for en ny opfindelse, som de proklamerede var ‘too good to be true’. Efter at have prøvet Dysons Supersonic hårtørrer, som bl.a. The Kardashians er fan af, var vi spændte – meget spændte. Var det en ny form for glattejern eller måske et særligt produkt, der gav en havfruehår, når man brugte det sammen med hårtørreren?

Well – det var i hvert fald noget, som vi ikke havde set før! De præsenterede for os: Dyson Airwrap Styler. En styler, som kan give dig alt fra volume i håret, en (næsten) professionel blow dry (fordi du laver den selv) til Hollywood-krøller – altsammen stort set kun ved hjælp af luft.

Hvis du nogensinde selv har kastet ud i at krølle dit eget hår med et krøllejern, er du udmærket klar over, hvor meget snilde det kræver og ikke mindst, hvor besværligt det kan være. Det er om at have tungen lige i munden, for at håret ikke filtrer, at dine krøller får den forkerte form og så kræver det altså muller i armene, for skal hele håret en tur igennem, ender man hurtigt med arme der syrer, fordi man skal stå med dem i vejret så længe. Nogen dropper helt at krølle håret selv, da det kan virke angstprovokerende at få sådan et værktøj i hænderne, der farer i alle mulige retninger og har takker, som nemt kan gøre mere skade end gavn. Og så skal vi slet ikke tale om, hvor meget skade nogle af disse varmeapparater kan gøre for dit hår!

Nå, tilbage til Airwrap-styleren. Den viste sig rent faktisk næsten at være too good to be true. Alt du gør, er nemlig at tage en tot hår, føre den op til styleren og vupti – luften suger selv håret ind til styleren, så du behøver vitterligt ikke at gøre andet, end det. Ikke noget med at sno noget i nogen retning. Det klarer styleren helt selv.

Så vi lyver altså ikke, når vi siger, at der ikke findes noget, der bare minder om Airwrap-styleren på markedet, og så har Dyson virkelig også deres research i orden. De har brugt intet mindre end 6 år på at udvikle styleren, undervejs er der blevet lavet 642 prototyper og 230 ingeniører og forskere har været med til at udvikle den – så du får det mest maksimale ud af din styling, på den mest skånsomme måde.

Da vi besøgte Dysons hovedkvarter havde de fløjet professionelle frisører ind, som ordnede hår på celebrities som Gigi Hadid og Cheryl Cole, de fortalte at man ikke behøver at føntørre sit hår, inden man påbegynder stylingen, da dit hår tager bedst imod stylingen, når det er lidt fugtigt – og så slipper man for en føntørring – win. Derimod starter man med dette hoved (som vi ikke rigtigt kan finde en dansk betegnelse for, men som oversat hedder en luftstrømningsventil (lol), den gør, at dit hår ikke er fuldstændig plaskvådt, men tilpas fugtigt. Og så er det altså lige værd at påpege, at du IKKE skader dit hår yderligere ved at dit hår er fugtigt, når du går igang med stylingen – ligesom det ellers går, når du styler med varmeapparater, der der ingen varme flader er på Airwrap-styleren – kun varm luft.

Derefter sætter man det ‘krøllejern’ på, man ønsker. De findes i to størrelser – et til fint hår og et til tykkere hår, og så vælger man desuden, hvilken retning krøllen skal vende – så der er to krøllejern til hver størrelse, der går hver sin retning. Du kan vælge det samme krøllejern, hvis du vil have en glam Hollywood-feeling, eller skifte mellem de to, hvis du er til et mere uens og bølget look. Resten gør Airwrap Styleren – med varm luft suger den håret ind og rundt om sig. Efter et par minutter trykker du knappen ned, så du giver håret et ‘cool shot’ for et mere holdbart resultat og så nemt har du altså en helt perfekt krølle.

Og voila! Sådan kan du altså nemt og hurtigt få en smuk styling af håret med bare ét værktøj.

Der findes i øvrigt også børstehoveder til Airwrap’en, som kan bruges, hvis du ønsker et glat resultat eller til, hvis du trænger til at give håret et løft ved roden.

Indtil videre kan Airwrap styleren købes på Dysons hjemmeside og i Magasin.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og