[single_post_category_name]

Hvad er lash lift og kan alle få det?

Artiklen indeholder reklamelinks

Vi elsker skønhedsbehandlinger, som sparer os tid om morgenen. Heldigvis findes der et hav af dem, som eksempelvis permanent makeup, hårfjerning med voks, shellac på neglene og vi kunne blive ved. Er du træt af at stå og lægge mascara hver eneste dag, så er et lash lift måske noget for dig. Vi har spurgt bryn- og vippespecialist Kenny Anker fra Kenny Anker Brows, som i sin tid gav Christiane et lash lift, om hvad et lash lift helt præcist er og hvem der kan få det.

Hvad er et lash lift?
Et lash lift er en kemisk behandling, der med nyere teknologi giver dig et holdbart vippebuk. Behandlingen bliver også kaldt ”semi-permanent vippebuk”.

Hvordan foregår en lash lift-behandling?
Lash lift-behandlingen foregår altid med lukkede øjne. Hos Kenny Anker Brows påfører vi en kølende øjenmaske, der holder de nederste øjenvipper væk fra de øverste. Derefter bruger vi en vandbaseret, hudvenlig ”lim” til at sætte en silikoneform fast på dit øjenlåg, som vi forsigtigt kan trække dine naturlige øjenvipper op over, og så påfører vi forskellige væsker, der får vipperne til at forblive i en smuk bue, når vi er færdige.

Hvor længe holder en behandling? Og hvor længe skal der gå før man skal have det lavet igen?
Selve behandlingen tager 30-60 minutter – det afhænger af den enkelte persons udgangspunkt. Vippernes nye buk vil aftage i takt med, at vipperne bliver længere, og nye vipper vokser ud, så effekten kan holde op til 6 uger. Vi anbefaler, at man får lavet et nyt vippebuk ca. hver 5. uge.

Kan alle personer få lavet lash lift?
I bund og grund kan alle med øjenvipper få lavet et lash lift. Men i ganske få tilfælde vil hårstrukturen ikke tage imod produkterne (det sker dog yderst sjældent). Hvis du har meget korte vipper, vil jeg desuden anbefale først at bruge et vippeserum, fordi effekten kan være svær at se, hvis vipperne er ultrakorte.

Kan man bruge vippeserum og makeup, når man har fået lavet lash lift?
De første 24 timer efter behandlingen må vipperne ikke komme i kontakt med vand, sved, sauna, makeup eller serum. Hvis det sker, risikerer man, at effekten af behandlingen forsvinder. Efter det første døgn må man gøre alt det, man plejer. Øjenvippeserum er faktisk en rigtig god idé, hvis man får lavet et vippebuk, fordi det forlænger vippernes levetid og derved kan få bukket til at holde endnu længere.

Er der noget man skal være ekstra opmærksom på, når man får lavet behandlingen?
Fordi vipperne ikke må komme i kontakt med vand og makeup et døgn efter behandlingen, skal man være opmærksom på, at man ikke booker behandling en dag, hvor man eksempelvis skal til fest og gerne vil hjem og have et bad og en masse makeup på. Det er også en god idé at pleje og vedligeholde sine vipper efter behandlingen. For mig er after care helt essentielt, når man får lavet sådan en behandling, for at bevare vippernes sundhed.

  1. Vippeserum fra M2 Beauté, Køb her // 2. Vippeserum fra Swiss Clinic, Køb her // 3. Vippe- og brynserum fra Rodial, Køb her // 4. Vippeserum fra Hairlust, Køb her // 5. Vippeserum fra Apot.Care, Køb her //

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide