5 skånsomme cremer til vintertør hud

Artiklen indeholder reklamelinks.

Så skal vi da ellers lige love for, at vinteren kom snigende, før vi fik set os om. Og det kan i den grad mærkes på huden, der kræver lidt ekstra pleje og fugt, når temperaturen er nede omkring nulpunktet. Vi har fundet nogle af vores yndlingscremer og masker, der passer på din hud her i den kolde tid.

LÆS MERE: My Daily Routine: Sarah Grünewald

Denne maske er faktisk en 2 i 1’er, og er både creme og maske i én. Den indeholder kun økologiske ingredienser, som beroliger og er skånsom for tør og let irritabel hud. Den er især god til dig, der ikke er til alt for fede cremer.

Decléor Harmonie & Calm soothing comfort, Køb den her.

Denne creme fra Clarins er specielt lavet til ekstra tør hud og indeholder hyaluronsyre, som er kendt for at fugte huden. Cremen er en 24-times creme, hvilket vil sige, at den altså plejer din hud i 24 timer, medmindre du renser dit ansigt selvfølgelig. Desuden kan den både bruges som dag- og natcreme, hvis din hud trænger til fugt og næring.

Clarins Hydra-Essentiel Rich Cream, Køb den her

Trilogy Very Gentle Moisturising Cream er en særlig blid fugtighedscreme designet til at nære, fugte og berolige selv den mest følsomme og lettere irriterede hud. Cremens ingredienser er bl.a. naturligt kildevand og beroligende calendula med beroligende kamille, natlysolie og en planteafledt hyaluronsyre, som hjælper med at udglatte og fugte din teint.

Trilogy Very Gentle Moisturising Cream, Køb den her 

Skøn creme fra Rudolph Care, som beroliger og afstresser din hud, når den har brug for ekstra fugt og næring. Acai Anti-stress Facial Cream er en rig og beroligende ansigtscreme, som du kan bruge både som både dag- og natcreme. Det høje indhold af økologiske olier og nærende ingredienser bringer huden i balance og beskytter den mod vind, vejr, forurening, hverdagstravlhed og andre stress-faktorer.

Rudolph Care Acai Anti-stress Facial Cream, Køb den her

Fugtighedsgivende creme fra Vichy, som fugter tør hud og udglatter og giver en mere ensartet hud. Oveni hatten reducerer den fine linjer, mindsker synlige porer og giver en smuk glød. Cremen giver din hud et ordentligt skud fugt, men tørrer hurtigt ind, så du undgår en fedtet fornemmelse.

Vichy Idealia Day Cream, Køb den her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og