[single_post_category_name]

Kropsbehandling med 100% fokus på forkælelse

ANNONCE fordi vi var inviteret

Det kolde vejr gør, at man pakker sig ind, men huden har brug for pleje og omsorg for at komme igennem vinteren. Vores magasinredaktør blev inviteret indenfor i varmen hos Holistic Beauty i København. Efter denne kropsbehandling blev hud og humør bedre end nogensinde.

Når du har klaret alle nytårsforsætterne, så er der brug for en præmie, eller hvis du bare synes, at januar er kold og kedelig. Så kan jeg anbefale at gøre noget godt for dig selv og din krop, mens vi venter på, at foråret kommer: Forkælelse til kroppen, ansigtet og sindet.

Da jeg ankommer, er der en dejlig rolig stemning, og jeg bliver vist ind i det rum, hvor jeg finder mig til rette for at modtage en tiltrængt behandling. Der er frugt, en smoothie og lækker chokolade til at starte på. What’s not to like?

Behandlingen begynder med en eksfoliering af døde hudceller over hele kroppen, herefter skal jeg en tur under bruseren og vaske denne body scrub af. Allerede efter en varm skyller kan jeg mærke, at min hud er blevet blødere. Jeg kommer op på briksen igen og bliver smurt ind i en lækker olie, mens jeg bliver oplyst om oliens effekter.

Det kan være svært at slukke for tankerne om to do-lister, som vedrører arbejde, privatliv og familien, men min tidsfornemmelse er helt off, hvilket heldigvis også var meningen med denne behandling, som varer omkring 1,5 time.

Efter kropsmassagen får ansigtet også en behandling, jeg sent vil glemme. Da jeg kommer til mig selv igen, har jeg baby-blød hud i ansigtet og på kroppen. Det giver mig en følelse af at være ren og ny og helt klar til at komme igennem vintermånederne med nye oplevelser, spændende opgaver og masser af fart på.

Cocoon Indulgensce Face & Body: 100% forkælelse til dig selv eller en anden kvinde, som du holder af. Bliv inspireret her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide