Beauty-hacks til den travle mor

Facts

Line Vester Larsen, 35 år, arbejder som konsulent hos PR-bureauet AMAZE Communication, der har specialiseret sig i branding af kunder fra skønheds- og helsebranchen. Hun er samtidig mor til to små drenge, men mener alligevel, at man ikke behøver at gå på kompromis med effektive og simple hudplejerutiner, selvom der er fart over feltet i hverdagen.

Indeholder affiliate links

Scenarie: Du er mor, og du elsker dine børn og at bruge din tid med dine skatte. Men du elsker også dig selv og vil gerne passe på dig selv og se så godt ud som muligt – oven på meget lidt søvn 😉

Okay, det lyder måske en smule uoverskueligt og tidskrævende… Bare rolig! Vi har taget os en snak med Line og fået hendes bedste tips til beauty-hacks til mødre, som – let’s face it – har virkelig begrænset tid til plejerutinen.  

Q: Hvordan starter din daglige skønhedsrutine?

A: Jeg står som regel op ved 6-tiden med mine børn og min kæreste. Herefter starter morgenens forudsigelige rytme, som er en skøn kombination af sødmælkshavregrød og rosiner under stiletterne.   

Det er om at være effektiv om morgenen, når tiden er knap, så derfor bruger jeg en tinted moisturiser fra Green People, som ikke nok med at tilføre min hud fugt samtidig har en ganske let farvekorrigerende effekt. Som om det ikke var nok, så indeholder den faktisk også solfaktor 15. Jeg er fan!

Derudover tager jeg også altid mine kosttilskud fra Imedeen – Derma One, som nærer min hud indefra. Det må godt være lidt nemt en gang imellem at få smuk hud.

Velplejet og sund hud med 3-i-1 produkt – Green People Age Defy+

Q: Hvilket uundværligt produkt skal man så altid have med i tasken – både på kontoret og legepladsen?

A: Uden tvivl Weledas Skin Food. Jeg får altid ret tør hud i løbet af vinteren, når frosten sætter ind. Både på hænder og i ansigtet. Denne her universalcreme er simpelthen genial, fordi den er multifunktionel og kan bruges til både ansigtet og på kroppen. Jeg har den altid i min taske, og der ligger faktisk også en på mit skrivebord, så den er inden for rækkevidde i løbet af dagen. Duften af lavendel og appelsin er dejlig mild, og jeg bruger den også til at duppe omkring min søns mund, når han er ude i frostvejr, fordi den beskytter hans hud mod kulden.

Universalcreme til både store og små – Weleda Skin Food

Q: Har du et lifesaver produkt, vi skal kende, og som du vil dele med os?

A: Ja da! Uanset hvor træt jeg er om aftenen, sørger jeg stort set altid for at rense min hud og tilføre den gavmilde mængder af fugt. Jeg har gennem tiden prøvet mange ansigtsolier, men aldrig har jeg fundet en mere blødgørende end denne her fra det hollandske mærke SQUALAN. Olien udmærker sig ved at tilføre squalane, som er et fedtstof, som huden allerede indeholder, men som gradvist mindskes med alderen. Prøv bare at se på dine børn – der findes ikke noget blødere end børns hud.

Olien indeholder blot én ingrediens; nemlig 100% ren squalane, som nærmest smelter ind i min huds små linjer. Når jeg kigger mig i spejlet om morgenen, er det tydeligt, hvordan squalenen har arbejdet for huden i løbet af natten, mens jeg blot har sovet sødt – som heldigvis sker engang imellem.

Bonustip: Brug den også til hårspidserne, så du undgår spaltede spidser.

Genvind, hvad naturen gav dig – SQUALAN PURE OIL

Q: Hvor må man aldrig slække på skønhedsplejen – uanset hvor meget din seng kalder på dig?

A: Hvis der er et skønhedsritual, jeg uden undtagelse aldrig springer over, så et det tandbørstningen. Dér er jeg fuldstændig kompromisløs, nok fordi jeg har oplevet at have bøjle på tænderne som barn. Så jeg synes, at det mindste jeg kan gøre efter det hyr, er at holde dem pæne og sunde. Jeg bruger en tandpasta fra franske LEBON, som er både smuk indeni og udenpå. Det er den vildeste hverdagsluksus at finde den guldindpakkede tube frem, og så har jeg ikke noget imod at drømme mig væk til sommer og sol i Sydfrankrig, som jeg gør med denne her tandpasta fra LEBON – Une piscine a Antibes med en fin smag af lakrids og mint.     

Et aftendyp i poolen – LEBON

Q: Engang imellem HAR du måske rent faktisk tid til lidt ekstra forkælelse. Hvad gør du så?

A: Når dagen går på hæld, og børnene ligger og viseluller i deres respektive tremmesenge, er det luksus at kunne smække benene op, trykke PLAY på Netflix og påføre en god ansigtsmaske. Jeg ELSKER det danske hudplejebrand Beauté Pacifique – produkterne er fantastiske og resultaterne ligeså. Jeg sværger til denne her lermaske, som jeg påfører mit ansigt minimum en gang ugentligt og lader sidde i omkring 10 minutter, samtidig med at jeg ser The Assassination of Gianni Versace – meget anbefalelsesværdig serie i øvrigt. Når masken er helt tør, skyller jeg den af med lunkent vand og voila… hud så blød som silke.

Ansigtsmaske til forkælelse – Beauté Pacifique Lermaske

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og