Nyhed! Power Mist – fugtende håndrens i smukt design

Indeholder affiliatelink

Du har sikkert en hånddesinfektion i din taske, for det er jo ikke nogen hemmelighed, at vores hænder bliver udsat for lidt af hvert i løbet af en dag. De fleste hånddesinfektioner er dog virkelig hårde ved din hud – de tørrer dem nemlig ud  -og lad os så bare lige blive enige om, at det altså ikke er særlig pæne produkter 😉   

Det vil Touchland gøre noget ved!Touchland er et spansk brand og grundlagt af forretningskvinden Andrea Lisbona. Det hele begyndte i Barcelona i 2010, hvor hun besluttede sig for at revolutionere markedet for hånddesinfektion. Hun var træt af produkter, der udtørrede hænderne, og den uinspirerende emballage, som man ofte forbinder med hånddesinfektion. I 2016 blev Touchland så lanceret og gik ind på det amerikanske marked i 2017, og siden er brandet vokset på verdensplan – nu er turen kommet til Danmark!

Den farverige håndrens føres i otte friske dufte, der vil gøre din hverdag fri for bakterier. Power Mist er navnet, og det er den eneste håndrens på markedet, der dokumenteret medvirker til at bevare fugtighedsbalancen i dine hænder i helt op til 24 timer efter brug. Ja tak! Power Mist er dermatologisk testet og indeholder naturlige ingredienser som fx aloe vera og lavendel, samt essentielle olier og ethyl alkohol, som effektivt renser hænderne uden at udtørre huden.

Touchland er et absolut must-have, hvis du ønsker at opgradere din håndhygiejne derhjemme, på jobbet, til sport og alle andre steder, hvor god hygiejne er vigtigt for dig. Du kan se og købe de forskellige varianter lige her 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og