Min værste hårdag

Reklame for HairLust

Psst! Jeg har en rabatkode til jer længere ned i teksten!

Har jeg nogensinde fortalt om dengang mit hår helt seriøst blev grønt, grundet en meget dårlig (og meget dyr) frisør i Beverly Hills, LA?.. OMG!! – jeg fik farvet lyse striber, og et par dage efter var min veninde og jeg i jacuzzi. For det er jo sådan noget man gør – hmmm..!? På et tidspunkt siger min veninde, Karina til mig: “babe (hun kalder mig altid babe eller KRIS), dit hår er grønt!” Haha funny joke.. Men nej, mit hår var fandeme grønt.

Tilbage til frisøren, han nægtede al ansvar og sagde at det var min skyld, at jeg ikke havde nævnt, at jeg skulle i klorvand med håret, for så havde han brugt en anden farve – eller hvad ved jeg. Long story short – mit hår skulle udrenses med kemikalier 3 gange, og jeg gik derfra med fuldstændigt gult hår. Det var slidt, knækkede og var simpelthen i så dårlig stand, at man skulle tro det var løgn. Jeg var SÅ ked af det. Hår betyder så sindssygt meget, og jeg syntes faktisk mit hår var virkelig længe om at blive stærkt igen, ovenpå den Beverly Hills ballade. Jeg er så opmærksom på mit hår. Jeg plejer det og jeg prøver virkelig at være god ved det. Samtidig vil jeg jo rigtig gerne være lyshåret (jeg er ikke helt såå blond fra naturens side), og så styler jeg det rigtig ofte qua mit job og lad mig bare være ærlig – det er en lidt dum kombo!

Men som sagt – jeg prøver at opveje det, ved at passe på det.

Jeg tager HairLust vingummi vitaminer EVERYDAY, og så føntørrer jeg det ikke så meget og prøver at lade det slappe af så meget jeg kan, når jeg ikke er på job. HairLust har lige lanceret nogle nye shampoos, som jeg syntes er ret så amazing. Duften er så lækker! Ja, sorry, men det betyder meget for mig, for jeg elsker selv, at møde nogle der dufter af nyvasket hår.. det vil jeg også have! Derudover er det jo et kæmpe plus, at langt de fleste af HairLusts’ produkter er produceret i Danmark, og er både vegansk og økologisk certificeret!

Den lyserøde serie, er en serie der fokuserer på hårvækst da der er risprotein, planteprotein og hvedeprotein i, som giver styrke til håret og hjælper det med at vokse – YASS! Derudover er der i den lyserøde serie økologiske ekstrakter, der plejer hovedbunden – til de af jer der også døjer med en til tider sart hovedbund!

Den lilla serie er til sådan en som mig, da det er en silver shampoo. Silver shampooen er til blond, bleget, lysnet eller gråt hår. Kendetegnet ved sådan et hår er, at det ofte er tørt og har brug for lidt ekstra kærlighed (don’t we all!?) og fugt. Det jeg personligt elsker ved shampooen er at den indeholder farve med lysnende egenskaber, som forhindrer håret i at falme – sååååå fantastisk! Jeg bruger ikke denne shampoo ved hver hårvask, men sådan cirka 2 gange om måneden. Jeg vasker jo også kun hår en gang om ugen, så for dig der vasker hår oftere er det måske bedre at benytte silver shampooen dét oftere også.

 

Men! Jeg har jo også en kode til jer!

Koden er på 20% på ALT på HairLusts hjemmeside. Go girls, GO!!! De har også lækkerier som vippeserum, hårbørster, olier og hårmasker derinde! Alt hvad du har brug for, for at få dit hår i en god og naturlig balance igen! Go check it out!

Koden er Chri20, og du kopierer den blot ind i feltet når du har tilføjet alt hvad du mangler af goodies i din kurv.

Psst! Rabatkoden virker frem til søndag kl. 23.59, så der er ingen tid at spilde!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 3 kommentarer

  1. Sanne

    Elsker produkterne, specielt deres vingummier til håret! Jeg har brugt dem i 10 måneder samlet set. Efter en graviditet hvor jeg mistede 1/3 del af håret, og de hjalp håret på rette vej efterfølgende. Jeg har sidenhen holdt en pause, men vender altid tilbage 😀

    1. Hvor er det skønt at høre, du har den samme positive oplevelse, Sanne! Det er SÅ vigtigt at der findes nogle produkter, der kan hjælpe ens hår på den måde 🙂 !

  2. Jeanne

    De ser spændende ud. Har hørt om produkterne før, men har ikke turde prøve. Måske man skulle prøve i dag med rabat.. hmmm

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og