Mød din nye 8 i 1 fra Elizabeth Arden: Great 8!

Det er efterhånden sådan, at Elizabeth Ardens Eight Hour Creme er fast inventar i rigtig mange hjem, på grund af cremens gode og anvendelige egenskaber. Nu introducerer Elizabeth Arden deres seneste Eight Hour-innovation, Great 8™ Daily Defense Moisturizer Broad Spectrum Sunscreen SPF 35!
Great 8 er en form for alt-i-en multitasker – det lyder jo fuldstændig AMAZING! Vi kvinder vil jo virkelig gerne have at vores beauty-rutine er nem og ligetil, og der skal ikke for mange forskellige produkter til før at vi stiger af og helt lader være med at gøre nogen af delene – fjollet, we know, men hvem har tiden til at påføre utallige slags creme eller serum hver dag!? Derfor er vi ovenud lykkelige for Elizabeth Ardens seneste skud på stammen, Great 8, da den både er primer, fugtighedscreme og solcreme i ét og samme produkt!

 

 

Great 8 har, som navnet antyder, 8 fantastiske fordele din hud kan få glæde af samlet i ét step:

Beskytter

 1. UVA/UVB-beskyttelse: Bredspektret SPF 35
 2. Forurening: Beskytter mod forureningens skadelige virkning
 3. Infrarød: Bidrager til at lindre huden, når den udsættes for varme
 4. Blåt lys: Nye undersøgelser peger på, at blåt lys kan bidrage til for tidlig aldring af huden

Forfiner

 1. Kontrollerer hudens talgproduktion: Holder huden smukt mat og gør porerne mindre synlige ved regelmæssig brug
 2. Lysner: Giver huden en sund og strålende glød
 3. Fugter: Fugter og lindrer huden hele dagen
 4. Renser: Fjerner frie radikaler fra huden

 

Med andre ord er Great 8 altså din nye go-to 8-i-1 dagcreme! Ja, du hørte rigtigt, 8-i-1!! Og den efterlader endda også et hint af den klassiske friske Eight Hour signaturduft! Cremen matcher alle hudtyper og har en semitransparent gel-konsistens, der nemt smelter ind i huden, samtidig med den ikke efterlader den hvide hinde man normalt bakser med, efter at have påført almindelig solcreme – Oh Sweet Lord! Vi kender vist alle sammen den der følelse af at have påført solcreme i ansigtet, som bare aldrig rigtig vil trænge ind i huden og derfor helt automatisk bliver opsamler for alverdens lækkerier af sand, støv og uidentificerbare sager fra luften – those days are over!

Great 8 fra Elizabeth Arden kan købes allerede fra i dag, 22.august 2019, og du kan godt glæde dig – vi er sikre på denne bliver fast inventar hjemme hos dig!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

 1. Mariann Bram

  Jeg vil helt sikkert prøve den nye creme. Har altid været fan af den tidl.

  1. Det kan vi godt forstå! Både klassiskeren og den nye Great8 er også storfavoritter hos os! 🙂 knus Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og