Beauty Problem Solvers: voks

I The Sweet Issue finder I den ultimative Beauty Problem Solver – voksbehandlinger! Vi giver jer et uddrag fra artiklen her.

Læs hele artiklen i
The Sweet Issue. 

Guide til blød og smuk hud

– af Sofie Kaas og Rikke Quistorff Jensen, ejere af PYNT Vesterbro.

“Vi er to piger, der elsker at pynte os – alt fra smykker, tasker, tøj til makeup og skønne behandlinger i form af lange negle, smukke fødder og glatte ben.

Det, vi tilbyder, er produkter, som vi selv bruger og kan stå 100 procent inde for. Vores behandlinger er skabt ud fra egne erfaringer og det, vi selv gør i vores dagligdag.”

 

Hvorfor vokse?

Når du barberer, efterlader du håret tykt og stikkende, da du skærer håret over og ikke hiver det ud fra roden. Med voks sørger vi for, at hele håret bliver trukket ud fra underhuden, og dermed efterlader vi huden glat og blød i en hel måned.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du skal på ferie og tænker over at blive vokset, skal du sørge for at gøre det i god tid, og dine hår skal være minimum 0,5 cm. Efter mange års/måneder barbering vokser dine hår ikke samtidigt. Det vil sige, der muligvis stadig er stubbe efter din første voksbehandling. Disse stubbe skal du lade vokse ud til din næste voksbehandling (3-5 uger efter), så vi sørger for at få vokset håret med roden. Det tager 2-3 voksbehandlinger, før du er i en god voksrytme og er sikret glatte ben.

Hvor tit?

Du skal vokses ca. hver 3.-5. uge.

Skal jeg gøre noget mellem mine voksbehandlinger?

Hjemmepleje er vigtigt mellem dine voksbehandlinger for at undgå indgroede hår. Vi anbefaler, at du dagen inden din voksbehandlinger får exfolieret (peelet) området grundigt og bagefter får det fugtet med en olie, shea butter eller body lotion. Efter din voksbehandling skal du exfoliere området 2-3 gange om ugen for at få de smukkeste stænger.

 

PYNT er en skønhedsklinik på Vesterbro der tilbyder diverse behandlinger. Se pynt.nu.

Sofie og Rikke er at finde på @pynt_vesterbro, FB pynt.nu.

Deres adresse er Asger Rygs Gade 5, kld., 1727 København V.

Telefon 27 60 61 16.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og