3 tips til en sundere hud og glød

Vores hud er ofte som en åben bog, der fortæller hvordan vi har det og hvordan vi behandler vores krop. Huden afslører om vi stresser for meget, drikker nok vand eller har haft lidt for svært ved at lægge kaffen eller cigaretterne på hylden. Og selvom det er enormt vigtigt at sætte et fokus på den indre vej til en sundere hud, så er der faktisk nogle ydre parametre, der kan være med til at sætte et skub i den rigtige retning mod en bedre hud.

ChriChri-redaktionen var i tirsdags inviteret til morgenmad med FOREO i Illum, hvor Sandra og Anna Karin fra FOREO gav os indsigt i de gode egenskaber den nye LUNA mini 3 ansigtsrenser har. Mini 3 er udviklet ud fra Mini 2, hvis børstehoved er lidt anderledes. LUNA Mini 3 er lavet af ultrahygiejnisk silikone, som fjerner op til 99,5% af olie, snavs og urenheder fra ansigtet, samtidig med at huden rengøres i dybden. Derudover har de tilføjet en Glow-Boost-funktion som er med til at øge blodcirkulationen og dermed give din hud den ultimative glød! Vi er altså blevet lidt forelsket… Og morgenmadshyggen hos FOREO-pigerne inspirerede os til at dykke lidt ned i, hvad du kan gøre for at skabe de bedste forudsætninger for at holde huden helt ren.

#1

Ved du for eksempel hvor meget dit pudebetræk kan betyde for fremkomsten af urenheder og breakouts i ansigtet? En hel del faktisk! Det er derfor vores første og nok nemmeste tip til dig – skift pudebetræk lidt oftere end du plejer. Der samler sig så meget snavs og forurening i huden og håret i løbet af dagen, og hvis du som os udskyder hårvasken indimellem, ja så er der gode chancer for at alt dette overføres til dit sengetøj i nattens løb. Det er vi ikke interesserede i, så pudebetrækket får altså lov at komme LIDT oftere i vaskemaskinen 😉

 

#2

Nu vi er ved forurening og snavs… Måske det er på tide at føje en ny vibrerende gadget til samlingen derhjemme? Vi har et rigtig godt bud til dig her, som både sikrer din hud en strålende glød og som kan bruges i badet… Vi taler selvfølgelig om FOREO’s Luna mini 3, som er deres nyeste skud på stammen i ansigtsrenser-gadgets! Den fjerner som nævnt snavs/forurening og overskydende makeup i dybden, når du anvender den i din afrensnings-rutine. Den får endda dine produkter til at virke endnu bedre, fordi den efterlader huden så frisk og ren. Vi har prøvet den, og må nok indrømme at effekten har overrasket – huden føles virkelig REN på en helt ny måde. Og ung-pige-gløden er virkelig en skøn bonus 😀

 

Læs også: Christiane: sådan plejer jeg min hud indefra

 

#3

Udover beauty-gadgets, har du sikkert også din del af lækre makeuppensler og børster hjemme i makeupskuffen? Men hvor tit husker du egentligt at få vasket disse? De kan være fyldt med makeuprester, snavs og bakterier! Faktisk er det en god ide at vaske penslerne i fedtopløsende sæbe en gang i ugen, samt desinficere dem på månedsbasis! Husk altid at lægge dine pensler fladt på et håndklæde eller viskestykke når de skal tørre, så du undgår at hårrene løsner sig fra limen i bunden af børstehovedet.
Helt generelt er det vigtigste råd, at man hverken skal røre sin hud med beskidte makeuppensler eller fingre – nogle gange kan man gøre det helt ubevidst…

Læs også: Holistisk hudpleje: bliv smuk indefra og ud

Vi håber vi kunne inspirere med vores tips, og at din hud vil takke dig i det lange løb!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og