De bedste hudprodukter til dig over 40

Uanset alder er det vigtigt at passe og pleje sin hud, men når du bliver ældre kan din hud få brug for mere hjælp end tidligere; med alderen bliver din hud dårligere til at genopbygge og vedligeholde sig selv, hvilket især går især udover elasticiteten i din hud. Det kan derfor være nødvendigt at udskifte nogle hudprodukter i din rutine, så du bedst muligt imødekommer din huds nye behov. Vi guider dig til nogle af de bedste hudprodukter på markedet, så du kan føle dig velplejet og forfrisket igen. 

LÆS OGSÅ: Christiane: Min anti age-rutine

 

Ole Henriksen – Age-Fighting (Glow)

Ole Henriksen Age Fighting Set

Ole Henriksen er efterhånden blevet lidt af en guru, når det kommer til hudprodukter, og det forstår man altså godt! Han tænker både på kvinden over 40, kvinden der mangler glød og kvinden der kæmper med tilstoppede porer/olieret hud – det er noget, som vi kan li’ 😉

Glow 2OH Dark Spot Toner er god til dig, der gerne vil komme mørke pletter, fine linjer og rynker til livs, da den skaber balance i huden. Brug den om aftenen inden serum og fugtighedscreme og nyd en dejlig duft af citron (det lyder da ret skønt, ikke?!). Efter toneren er det blevet tid til at anvende din serum, og dette har Ole Henriksen selvfølgelig også tænkt på! Glow Cycle Retin-ALT Power Serum er en anti-aging serum, der har fokus på at opstramme huden og forbedre dens elasticitet. Den udtørrer ikke huden, men reducerer til gengæld fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Til slut følger natcremen, og Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Creme passer til alle hudtyper – også de sarte. Denne har samme effekt som førnævnte serum, men den udjævner også hudens farve og forbedrer dens struktur, så du kan opnå din bedste Ole Glow!

LÆS OGSÅ: Irina & Camilla Frederikke: Disse 3 beautyprodukter kan vi ikke undvære

 

IMEDEEN – Prime Renewal

Imedeen Prime Renewal

Det er værd at overveje at supplere sin hudplejerutine med et kosttilskud, da det også kan have en positiv effekt på ens hud. Disse Prime Renewal fra IMEDEEN bidrager til at mindske synligheden af fine linjer og rynker, vedligeholder hudens spændstighed og dannelse af kollagen OG bevarer hudens glød – what’s not to like?!

 

Clarins – Super Restorative Decollete & Neck

Clarins Super Restorative Decollete & Neck

Vidste du, at det er vigtigt at pleje huden på sin hals og det øverste at sit bryst, når man laver sin hudplejerutine både morgen og aften? Super Restorative Decollete & Neck fra Clarins er en halscreme, der mindsker dybe rynker og pigmentforandringer, således at huden efterlades mere fast og ensartet. Den skal blot varmes op i håndfladerne, og så påføres med lette tryk fra hagen til dekolleté. Det nytter jo ikke noget, at man passer godt på huden i sit ansigt, men ikke yder samme omsorg for resten af sin krop, vel? 😉

LÆS OGSÅ: Video: Min daglige skønhedsplejerutine med Clarins

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og