Er du klar til at drømme stort?

Vi går alle med store og små drømme, vi håber på at kunne forfølge en dag. I Danmark er drømmen om en god uddannelse eller lige rettigheder inde for en fornuftig rækkevidde, men sådan er det ikke i mange andre dele af verden.

The Body Shop drømmer om at være med til at gøre en forskel for de piger, der ikke har disse muligheder inde for rækkevidde. I den forbindelse har de netop lanceret deres årlige jule-kollektion, og i år har de teamet op med Plan International, så du automatisk støtter og bidrager til de unge piger i Brasilien og Indonesiens drømme og muligheder for at uddanne sig, hver gang du køber dine produkter hos The Body Shop.

ChriChri-redaktionen var inviteret til The Body Shops store jule-event hos The Lab Kitchen på Østerbro, og vi må bare sige – vi er VIRKELIG kommet i julestemning!! (Der er jo også kun 75 dage til jul nu – yay!) Vi blev mødt af et fuldstændig gennemført Winter Wonderland, hvor The Body Shop-og Impression PR-damerne havde sørget for god mad, vin, en masse gode fortællinger og ikke mindst et smugkig på de lækre nye produkter The Body Shop lancerer nu! Vidste du i øvrigt at The Body Shops første butik blev åbnet i Brighton i 1976 af Anita Roddick!?

Vi sætter virkelig pris på, når virksomheder bruger deres talerør til at støtte op om en god sag – The Body Shop samarbejder nemlig med Plan International, der kæmper for børn og unges vilkår og rettigheder! Det er så vigtigt! Plan International arbejder for, at piger og drenge har samme vilkår og muligheder i livet, og de er med til at sikre stærke og stabile lokalsamfund i fremtiden. Vores børn ER jo fremtiden, så vi kan nærmest ikke få armene ned, når The Body Shop er med til at sætte fokus på det!

Det betyder altså, at når du køber lækre nye produkter til dig selv eller til en gave hos The Body Shop i hele november og december, så er du med til at støtte Plan Internationals arbejde! SÅ sejt!

Er du til pære, vanilje eller blomme? Disse tre varianter er julens nye dufte hos The Body Shop – og vi kan fortælle jer at de dufter SKØNT!

Læs også: Ugen der gik på redaktionen

Du kan også forkæle dig selv eller en du holder af med The Body Shops fine pakkekalendere.

Dream Big Beauty Advent Calendar til 425kr

Dream Big Deluxe Beauty Advent Calendar til 675kr

Dream Big Ultimate Beauty Advent Calendar til 995kr

 

Nu håber vi, du også er kommet lidt mere i julestemning – det er vi ihvertfald, og vi glæder os til al den julehygge de kommende måneder byder på! :-

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og