Skønne beauty produkter velegnet til dig på 25+

Det har aldrig været mere in at passe godt på sig selv; krop, hud, kost og mental sundhed er vigtige emner i denne tid, og de er på mange måder også forbundet med hinanden. Du kan tage dig nok så meget af din hud, men hvis kosten halter bagefter, så er indsatsen 50/50 (dermed ikke sagt at du ikke kan nyde lidt bland-selv-slik i aften, haha). Heldigvis findes der beauty produkter derude, der kan hjælpe dig et godt stykke ad vejen, og vi kan ikke være ene om at føle en overordnet velvære, når vores hud gløder og ser sund ud. Hvem elsker ikke en god glow?! Her får du vores guide til nogle skønne beauty produkter, der er velegnet til dig på 25+.

LÆS OGSÅ: Glamquad-damernes bedste beautytips

 

Ole Henriksen – Brightening (Truth)

Skønhedsprodukter fra Ole Henriksen

Ole Henriksen er én af Danmarks ukronede konger af beauty, og vi må ærligt indrømme, at vi elsker hele det skønhedsunivers, som han har skabt! De forskellige produkter er gennemtænkte, og der er ikke nogle produkter, som er overflødige; de tjener alle et formål, og det er en filosofi og beauty produkter, som vi kan forstå 😉

Når du har renset dit ansigt og brugt toner, så kan du anvende Truth Serum, der er fyldt med C-vitamin. Det er en beroligende serum, og den er fyldt med antioxidanter, der fungerer som et skjold mod forurening. Den er hurtig til at absorbere, men i mellemtiden kan du tage lidt af den populære Truth Banana Bright Eye Cream under øjnene; den lysner og farvekorrigerer, hvorfor den er et vidundermiddel mod mørke rander under øjnene! Giv den et par minutter, og huden omkring dine øjne vil synes lysere, glattere og friskere. Slut af med den velduftende C-Rush Brightening Gel Creme, der sørger for, at din hud er fugtet i 24 timer. Yay! Den giver en naturlig glow, udglatter huden, beskytter huden mod forurening OG udvisker fine linker og rynker (vi har vel alle en lille rynke eller to, ikke?).

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: 3 beauty tips du (måske) får brug for

Hudplejeprodukter fra Ole Henriksen

Hvis du skal nyde en god aften i byen med din kæreste, venner eller veninder, så vil du måske gerne flashe en smuk makeup; ingen makeup vil dog lægge pænt, hvis basen ikke er perfekt, og det er derfor, at hudpleje er Alfa og Omega! Can we get an Amen? 😉

Start med at rense din hud med Pore-Balance Facial Sauna Scrub, så du får skrubbet alle de døde hudceller af dit ansigt. Din hud bliver frisket op, og du slipper for at din makeup klumper! Derefter kan du anvende Banana Bright Face Primer, der er en let farvet makeupprimer, som indeholder lysnende pigmenter og bidrager til en skøn glød. Du kan både anvende den under din makeup, blandet sammen med din foundation, som highlighter eller alene; det er da multipurpose, hva’ 😉 Når du kommer hjem fra din aften i byen, og du måske er liiidt træt efter at have danset hele natten, så kan du bruge Truth On the Glow Cleansing Cloths til at fjerne din makeup nemt og hurtigt (og det betyder, at du hurtigere kan komme i seng – smart, ikke?!).

 

IMEDEEN – Derma One

IMEDEEN Derma One

Derma One-kosttilskuddet fra IMEDEEN er ideelt til dig, der gerne vil bevare din huds glød, og hvem vil ikke gerne det?! De kan være med til at forbedre din huds fugtbalance over hele kroppen, men de kan også være med til at vedligeholde en normal hud, da de indeholder zink. Det lyder da absolut ikke dårligt, vel? 😉 Pas godt på dig selv og din hud – det vil du aldrig fortryde!

LÆS OGSÅ: Kosttilskud er jo ikke nødvendigt! Eller hvad?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være