Fashion&Beauty

ChriChri introducerer: #MaskMonday

Indeholder reklamelinks

Her på ChriChri redaktionen har vi et svagt punkt for skønhed og selvforkælelse. Derfor introducerer vi nu #MaskMonday, hvor vi hver mandag med komme med en anbefaling på en lækker ansigtsmaske, som vi selv har testet.

Mandag er for mange en hård dag at komme igennem, og derfor er det perfekt med lidt selvforkælelse og det vil vi gerne gå forrest med at fortælle! Så følg med hver mandag, hvor vi vil dele “ugens ansigtsmaske” og del gerne dit eget #MaskMonday ritual. Husk at tagge @ChriChriDK, så vi kan reposte <3

Denne uges maske: 

Clarins SOS Hydra Refreshing Hydration Mask

Denne lækre maske fra Clarins bliver vi ved med at vende tilbage til!

Keywords: Fugtgivende, frisk og let

Tip: Brug masken, inden du lægger din makeup, så undgår du, at makeuppen krakelerer.

Køb den her

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *