Efter et år med kollagenpulver: “Jeg tør ikke at stoppe igen”

ANNONCE for Oslo Skin Lab

(pssst.. få 50% på din første Oslo Skin Lab-pakke her!)

Måske kender du allerede Silke Grane fra hendes blog beautybysilke.dk og måske har du allerede set hende rulle over skærmen i reklamerne for The Solution fra Oslo Skin Lab? Silke har beskæftiget sig med skønhed i 20 år og har derfor virkelig forstand på, hvilke beauty-trends, der virker og hvilke, der ikke gør.

Det seneste år har hun taget kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab HVER dag og allerede efter otte uger, viste en scanning, at hendes huds alder var 6 år yngre end hendes reelle alder, ligesom hendes rynker var blevet mindsket med 51%. Hvis ikke, der var beviser via scanningen, ville man næsten mene, at det lød lidt for godt, til at være sandt, ikk’?

Men man må gå ud fra, at man ikke kan regne med, at huden bliver ved med at blive 6 år yngre hver 8. uge, uanset hvor meget kollagenpulver man så indtager, så kan man stadig forvente resultater efter et år på kollagenpulveret?

Svaret er JA, det kan man. Til Silkes anden scanning et år efter, hun begyndte på kollagenpulveret, er hendes hudstruktur samlet set forbedret med 18%, den er blevet finere, mere glat og jævn i overfladen., ligesom hendes porer er blevet mindsket med 5%, som måske ikke virker overvældende, men når man tænker på, at der er gået et helt år, hvor hun også er blevet ældre, er det en positiv udvikling.

Vi har taget en lille snak med Silke om, hvordan hun tager pulveret, hvilke effekter det har haft og hvornår man skal starte på det.

– Hvordan kan du bedst lide at tage dit kollagenpulver?
Jeg tager det altid om morgenen sammen med min morgenmad, for så husker jeg det. Enten i et stort glas vand eller blandet op med en multivitamin brusetablet, så jeg slår to fluer med ét smæk. Det går jo lidt stærkt om morgenen. 🙂

– Hvilken effekt har du været mest positiv over?
Jeg kan virkelig mærke, at min sensitive hud er blevet stærkere og knap så irriteret. Det er ikke noget Oslo Skin Lab claimer, men det er min helt egen oplevelse. Jeg døjer også med rosacea, som klart er blevet mindsket, siden jeg startede med at tage The Solution.

– Har du oplevet andre effekter end på huden?
Nej, det er mest på huden, jeg kan mærke det på. Mine rynker er blevet mindre tydelige, men noget jeg er rigtig glad for er at min porer også er blevet mindskede. De bliver jo normalt større med alderen, da huden bliver slappere – så det var en virkelig god bonuseffekt.

– Hvornår vil du anbefale, at man starter med at tage kollagenpulveret?
Jeg vil sige fra omkring 30 år, hvor det nok stadigvæk er mest forebyggende. Men det er aldrig for sent at starte, jeg var jo selv 47 år, da jeg gik i gang og har haft sindssyg god effekt på flere områder, så nu tør jeg ikke stoppe igen.

Skal du også være med på kollagenpulver-bølgen så kan du få 50% på din første ordre lige her!
Du kan læse mere om Silkes oplevelse med Oslo Skin Lab her.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og