[single_post_category_name]

Jennifer Anistons bedste tips til smuk hud

Artiklen indeholder reklamelinks

Det er næsten ikke til at tro, at Jennifer Aniston blev 50 år i februar, for der er ingen tvivl om, at hun stadig er ligeså smuk, som hun var for 25 år siden, hvor ‘Venner’ for første gang rullede over skærmen (om man forstår, at det er så længe siden?!).

LÆS OGSÅ: De bedste hudprodukter til dig over 40

Selv krediterer Jennifer Aniston sin fars gode gener for sin smukke hud, da hun blev spurgt om sin hemmelighed i et interview med The Times. Samtidig forklarede hun også, at hun ikke kunne give generne al æren, men at det også kræver en del arbejde at pleje huden.

Her får du hendes 9 bedste råd til smuk hud:

Brug probiotiske beauty-produkter. Jennifer forklarer, at hun er fascineret af hele den probiotiske bølge. “Jeg går meget op i hudpleje. Jeg lærte om probiotisk hudpleje for nogle år siden. Jeg har et øre for videnskab og sundhed generelt. Hvis jeg ser, at de ældre i min familie ikke tager sig af sig selv, bliver jeg frustreret, for de kunne være her i mange flere år, hvis de bare vidste lidt mere. De er fra en generation, hvor man ikke forstod ernæring, motion og mental sundhed og alt det, som er med til at give dig et langt liv.”

Giv dig selv en ansigtsbehandling i ny og næ! Jennifer forklarer i interviewet, at hun elsker at få ansigtsbehandlinger, og at hun ofte går ved forskellige kosmetologer. “Jeg kan godt lide at skifte mellem dem. Det er ligesom med motion, det er godt at mikse det lidt engang imellem,” forklarer hun.

Find den rigtige ansigtscreme, der passer til dig og brug den dagligt. Jennifer bruger selv en fra Aveeno, som hun er ambassadør for, og som hun påstår, at hun har brugt, siden hun var teenager. “Jeg elsker den. Jeg har en flaske i min bil. Den står på alle mine badeværelser. Tag den på ligeså snart, du kommer ud af badet, før du bliver al for tør.”

Eksperimentér med hudplejetrends, men kend dine begrænsninger. “Er der en trend, jeg ikke vil prøve? Altså, jeg vil ikke putte igler i mit ansigt, for det er SÅ skræmmende. Jeg forstår ikke, hvordan det kan være godt for dig. Jeg mener.. Jeg ved det ikke, og jeg er ligeglad. Jeg er heller ikke fan af retinol. De fjerner styrken i din hud. Det holder jeg mig væk fra,” fortæller hun

Sund livsstil bør ikke være en hurtig kur. Det er svært at tro, at Jennifer Aniston nogensinde spiser noget, der er usundt, og hun fortæller også, at hun tror på, at det påvirker din hud, din krop og din energi, når du spiser sukker og usund mad. Men hun siger dog også, at hun ikke er hellig og får hun lyst til noget særligt, giver hun sig selv lov til at få det. Hun forklarer, at hun lever efter 70/30 begrebet. “Din krop lytter til dig. Det er som at snakke til en plante. Den vil virkelig trives, hvis du behandler den godt.”

Spis avokado, ingefær og asparges. “Jeg elsker avokado. Avokado var førhen noget, man sagde “nej, det feder!” til. Men det er en af de bedste ting, du kan give din krop. Du kan endda spise en hel avokado til frokost. Giv det en smule olivenolie og salt og peber. Det er så lækkert og godt for os! Ingefær er fyldt med antioxidanter, ligesom asparges også er,” fortæller hun.

Find en træningsrutine, som motiverer dig. Jennifer fortæller, hvordan hun tidligere boksede, indtil hun brækkede håndleddet. Så hun var nødt til at finde en anden træningsform, og endte med styrketræning, at træne med elastikker, sjippetov osv. “Find noget at lave, som giver din krop en slags chok. Jeg ser folk i fitness, og de står på cross traineren med hjernen slået fra i en time. Det kommer ikke til at gøre nogen forskel. Kroppen skal aktiveres.”

Nyd en daglig digital detox for at bekæmpe stress. “Lad være med at røre din telefon i en god times tid, hvis det kan lade sig gøre. Du har ikke brug for den, medmindre det er dit job. Hvis du ikke har noget presserende, så dør du ikke af ikke at kigge på den i en time.”

Mediter hver morgen og aften, hvis det er muligt. “Jeg gør det 20 minutter om morgenen og om aftenen. Jeg får sjældent gjort det om eftermiddagen, selvom jeg gerne ville. Men jeg gør det lige før, jeg skal i seng og det har faktisk hjulpet på min søvn. Kan jeg ikke få to gange klemt ind i mit program, så får jeg altid gjort det om morgenen. Jeg er nogle gange faldet af på den, fordi jeg har følt mig for travl, og jeg kan mærke forskellen. Det er vigtigt, at jeg så starter igen.” slutter hun.

Har du lyst til at give probiotisk hudpleje en chance, har mærket Aurelia lavet en lækker probiotisk creme, som plejer din hud. Køb Aurelia Cell Revitalise Day Moisturiser her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide