Get The Look: Den perfekte eyeliner

Facts

Zaynab er en del af Glamsquad, hun er uddannet makeupartist fra Nicci Welsh Makeup Academy. I 2017 blev hun officielt makeup-artist for Miss Danmark, hvor hun nu er ansvarlig for makeup-teamet.

Indeholder reklamelinks

Denne artikel er oprindeligt bragt i ChriChri-magasinet The Good Read Issue. 

Hvordan lægger man den perfekte eyeliner? Det ved Zaynab Khafaji om nogen. Hun laver bl.a. et makeupkursus til de 30 deltager af Miss Danmark-konkurrencen, så de kan lære, hvordan de lægger den perfekte makeup selv.

Nu har vi lokket et af Zaynabs mange, gode og nemme teknikker ud af hende, og hun viser her, hvordan du lægger den perfekte eyeliner. Vi håber, at I vil mestre denne teknik lige så godt som en ægte beauty queen – Ready – Set – Go!

Produktanbefalinger:

Eyeliner-pensel 209, MAC, 185 kr

Long-wear Gel Eyeliner, Bobbi Brown, 200 kr

Eyeliner-stylo, NARS, 205 kr

1. Jeg kan bedst lide at bruge en meget tynd blyant og en gel eyeliner til at starte med at lave skitsen af eyelineren.

2.Start altid for enden af øjet ved at tegne en streg så du definerer din eyeliner-model. På den måde får du styr på din eyeliner. Start aldrig ved din øjenkrogen, så vil du ikke få den samme linje på begge øjne.

3.Tegn stregen færdig fra enden af øjet og stop midt på øjet.

4. Tegn en tredje streg fra midten der hvor du er stoppet i punkt 2, og fortsæt mod øjenkrogen.

5.Fyld felterne med en gel-eyeliner.

6.For at få en meget intens sort eyeliner, som holder længere, skal du bruge en gel-eyeliner før en flydende eyeliner.

7.Følg min trin for trin-guide i rækkefølgen som på billederne. Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig, så du også kan lave den perfekte eyeliner. Med disse teknikker kan du tegne lige den stil, du ønsker, som kan være en tynd eller tyk streg. Det vigtigste er blot at være opmærksom på, hvad der passer dit øjes form bedst.


LÆS OGSÅ: Get the look: Kim Kardashian

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt