Get The Look: Den perfekte eyeliner

Facts

Zaynab er en del af Glamsquad, hun er uddannet makeupartist fra Nicci Welsh Makeup Academy. I 2017 blev hun officielt makeup-artist for Miss Danmark, hvor hun nu er ansvarlig for makeup-teamet.

Indeholder reklamelinks

Denne artikel er oprindeligt bragt i ChriChri-magasinet The Good Read Issue. 

Zaynab laver makeupkursus til de 30 Miss Danmark piger for at de kan lære hvordan de lægger den perfekte makeup selv. Nu har vi lokket et af Zaynabs mange gode råd og nemme teknikker til at lave den perfekte eyeliner. Vi håber at I vil mestre denne teknik lige så godt som en ægte beauty queen – Ready – Set – Go!

Produktanbefalinger:

Eyeliner-pensel 209, MAC, 185 kr

Long-wear Gel Eyeliner, Bobbi Brown, 200 kr

Eyeliner-stylo, NARS, 205 kr

LÆS OGSÅ: Get the look: Kim Kardashian

1. Jeg kan bedst lide at bruge en meget tynd blyant og en gel eyeliner til at starte med at lave skitsen af eyelineren.

2. Start altid for enden af øjet ved at tegne en streg så du definerer din eyeliner-model. På den måde får du styr på din eyeliner. Start aldrig ved din øjenkrogen, så vil du ikke få den samme linje på begge øjne.

3. Tegn stregen færdig fra enden af øjet og stop midt på øjet.

4. Tegn en tredje streg fra midten der hvor du er stoppet i punkt 2, og fortsæt mod øjenkrogen.

5. Fyld felterne med en gel-eyeliner.

6. For at få en meget intens sort eyeliner, som holder længere, skal du bruge en gel-eyeliner før en flydende eyeliner.

7. Følg min trin for trin-guide i rækkefølgen som på billederne. Jeg har gjort det så nemt som muligt for dig, så du også kan lave den perfekte eyeliner. Med disse teknikker kan du tegne lige den stil, du ønsker, som kan være en tynd eller tyk streg. Det vigtigste er blot at være opmærksom på, hvad der passer dit øjes form bedst.

Hvis du også vil se Christianes guide til de perfekte bryn, kan du læse videre i ChriChri-Magasinet The Good Read Issue!

LÆS OGSÅ: Get the look: Rihannas smukke Grammy-makeup

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har