[single_post_category_name]

10 gode råd til dig, som overvejer et Brazilian Butt Lift

Igennem det sidste år er efterspørgslen på et Brazilian Butt Lift steget markant. Årsagen til dette er blandt andet, at flere influencere har skrevet om emnet og vist før- og efter billeder af deres egen vellykkede operation og reklamerer ukritisk for disse operationer i udlandet. Jeg er på den baggrund blevet kontaktet af flere journalister fra diverse dagblade om emnet.

Et Brazilian Butt Lift går ud på, at man tager ens eget fedt fra et sted på kroppen, hvor man har for meget fedt og derefter sprøjter det ind i ens bagdel for at opnå en mere rund og fyldig bagdel.

LÆS OGSÅ: Det skal du vide om forstørrelse af balder ved operation

  1. Få aldrig foretaget et Brazilian Butt Lift i udlandet, selv om det er betydelig billigere. Hvis der er noget, der går galt er du ikke forsikret og må dermed selv betale for de komplikationer, som er opstået. Det er det kosmetiske indgreb, hvor der er beskrevet allerflest komplikationer. Og det kan meget let blive en meget kostbar operation, hvis noget går galt.
  2. Vælg din kirurg med omtanke. Undersøg markedet grundigt, før du vælger din kirurg. Kirurgen skal være registreret i Styrelsen for Patientsikkerhed (stps.dk) til at udføre fedttransplantationer. Besøg gerne to kirurger, inden du bestemmer dig. Din kirurg skal have god erfaring i fedttransplantationer. Du skal forlange at se før- og efter foto af lignende operation taget et halvt år efter operationen.
  3. Få ikke sprøjtet mere end 300 ml fedt i hver balde.
  4. Fedtet må kun sprøjtes ind lige under huden og ikke ind i muskulaturen.
  5. Sørg for at få udleveret skriftlig materiale om operationen, forholdsregler efter operationen (f.eks. hvor længe må jeg ikke sidde på min numse? hvor længe skal jeg holde fri fra arbejdet? Etc.), bivirkninger og komplikationer.
  6. Spørg kirurgen, hvordan du skal forholde dig, hvis noget går galt. Hvor skal du henvende dig, hvis du har spørgsmål efter operationen eller føler dig utryg? Forlang at få et telefonnummer på en, du kan kontakte, hvis der opstår problemer efter operationen. Er du forsikret?
  7. Er du slank og ikke har noget fedtoverskud på kroppen, så kan man ikke foretage operationen. Du skal have noget overskud af fedt på f.eks. maven, hofter eller lår. 25 ml. fedt batter ikke noget på en bagdel. Har du ikke tilstrækkeligt med overskydende fedt, så får du ikke noget ud af operationen, kun besværet og spild af penge.
  8. Hvis du efter operationen taber i vægt, mister du også fedtvævet på dine balder.
  9. Du skal vide, at du ikke må sidde på din numse eller ligge på ryggen i adskillige uger efter operationen, da de nye fedtceller ikke tåler tryk i lang tid efter operationen, da du risikerer de går til grunde. Endvidere er rygning bandlyst i to uger før operationen og op til en måned efter operationen, da du risikerer at fedtcellerne går til grunde (dør).
  10. Overvej at investere i en step-maskine i stedet for en operation og lyt aldrig til en influencer, som ukritisk anbefaler kosmetiske operationer.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide