Beauty Favoritter: Brynprodukter

Der har aldrig været så meget fokus på bryn og brynprodukter, som der har været de seneste år. Årene hvor pincetten skamløst blev brugt til at fjerne alt undtagen en meget tynd streg er (gudskelov) long gone og de skal derimod gerne være sunde, velformede og velholdte. Her får du vores absolut favorit brynprodukter til brows on fleek.

LÆS OGSÅ: Beauty Favoritter: til håret

M2 Beauté Eyezone Conditioning Care Complex, 269 kr. hos NiceHair.dk

Hånden på hjertet – hvor god er du til at huske at pleje dine bryn? For velholdte bryn kræver pleje – ligesom det også gælder dit hår på hovedet. Og i særdeleshed, hvis du hver dag tegner dine bryn op og måske endda holder dem på plads med en brow gel. Denne conditioner fra M2 Beauté kan både bruges på bryn og vipper og dens indhold af effektive peptidekomplekser sammen med et aktivt ekstrakt af acaibær øger dannelsen af kollagen i brynet. Hvilket gør, at hårene styrkes og bliver både smidige og glansfulde.

MAC Shape & Shade Brow Tint, 169,95 kr. hos Matas

Denne Shape & Shade Brow Tint fra MAC Cosmetics er et must i enhver toilettaske, da den både er for dig med knap så fyldige bryn, ligesom den også er for dig, der bare har brug for en lille smule farve. I den ene ende har den en tynd pensel, som du kan tegne dine bryn lidt mere præcist op med, mens den anden ende er en tykkere applikator, hvis du mere har brug for fylde og toning. Derudover indeholder den en voks, som blødgør dine bryn og holder dem på plads. Den er både vandfast, svedresistent og luftfugtighedsresistent, så ingen fare for, at dine bryn løber nogen steder 😉

Kenny Anker Brow Gel, 229,95 kr. hos Matas 

Danmarks førende brynstylist Kenny Anker arbejder hver dag med alle slags bryn, derfor ved han også, hvad en god brow gel skal indeholde for at kunne holde dem på plads – hele dagen. Den klare gel er med til at definere brynene og holder styr på selv vildtvoksende bryn – uden at virke tyk i konsistensen.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og