Fashion&Beauty

Beauty Favoritter: til håret

Indeholder reklamelinks

En god hårdag er = en god dag! Din makeup kan være nok så on point, men spiller frisuren ikke, kan du ligeså godt gå hjem og ligge dig under dynen igen, right? Et ordssprog siger, at selvtilliden sidder i håret, så derfor skylder vi vores hår at give det så meget kærlighed som muligt. Vi har fundet vores favoritter til smukt, voluminøst og lækkert hår herunder.

LÆS OGSÅ: Beauty Favoritter: til problemhud

Til volume:

Pure Volume Shampoo fra Maria Nila er en volumegivende shampoo, der især er velegnet til tyndt og fint hår. Den giver både volume, og sørger for, at dit hår ikke klasker sammen i løbet af dagen. Desuden beskytter den mod UV-stråling, er vegansk og uden parabener og sulfater. Køb her.

Til skadet hår:

Olaplex Bond Maintenance Shampoo er en innovativ shampoo, som genopbygger, styrker og reparerer alle former for skadet hår. Den indeholder den eksklusive Olaplex molekyle, som får dit hår til at fremstå sundere, stærkere og blankere end nogensinde før. Er vegansk og uden sulfater og parabener. Køb her.

Til de travle morgener:

Denne tørshampoo fra OUAI er en anderledes tørshampoo, end dem man ellers kender. Det er nemlig en mousse. Det gør den ikke dårligere af den grund, tværtimod. Dens formel gør nemlig, at du undgår den fedtede og tyngende effekt, som man kan få af mange almindelige tørshampoos. Det er celebrity-frisøren Jen Atkin, der er skaberen af OUAI, og tørshampooen er allerede Kardashian-godkendt, og hvad der er godt nok til dem, er også godt nok til os 😉 Køb her.

Til glans


MOROCCANOIL® Treatment er efterhånden en klassiker. Med god grund – den ultralette, ikke fedtende formel af arganolie tilfører nemlig håret masser af glans og sikrer et silkeblødt resultat. Køb den her.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *