Beauty Favoritter: til problemhud

Det er januar, julen og nytårsaften er allerede bag os og nu er det tid til at komme ind i de gode rutiner igen. En af de rutiner vi på redaktionen har været glade for gennem 2019, og vil tage med os ind i 2020 er, at prioritere at sætte tid af til at forkæle ens hud og sig selv. Vi har derfor samlet tre af vores favoritter, der isærdeleshed også er gode til dig, der har tendens til akne og udbrud.

Mød aknevåbnet Espada fra FOREO 

Espadaen bruges ikke over hele ansigtet, som vi normalt kender FOREOs produkter. Istedet er dette til punktbehandling af akneudbrud og den anvender blå LED-lys og T-Sonic pulseringer, som er med til at dræbe de bakterier, der ligger dybt i huden, og som forårsager aknen. Du anvender den, ved at placere toppen lige midt på et break-out i din hud. Espadaen pulserer gradvist hurtigere indtil den selv ved, at du har behandlet området længe nok. Det er sådan en beauty-gadget man meget hurtigt bliver afhængig af!

Du kan finde den lige her.

Du kan også se hvordan du anvender Espada fra FOREO lige her:

 

Nude By Nature Mineral Foundation

Uanset om du har problemhud eller sjældent oplever breakouts, er det vigtigt at overveje hvilke produkter du putter på huden. Når man så, desværre, ofte oplever breakouts, føles det bare langt bedre at anvende produkter, der er naturlige og ikke er fyldt med kemikalier. Derfor sværger vi til mineral pudder – og foundations. En ny favorit er denne Radiant Loose Powder Foundation, som blender fint ind med din huds egen tone og glød.

Du finder mineral foundationen her.

Makeupartistens tip til en mere dækkende effekt: anvend først en primer, og påfør mineral foundationen inden primeren er helt tør. På den måde får du en effekt ala den du får ved brug af en flydende foundation. Du kan derudover starte med et tyndt lag, og derefter bygge flere lag på, alt efter hvor dækkende du ønsker effekten. 

MyClarins – Re-Boost refreshing hydrating cream

Det bedste du kan gøre for din hud, uanset om du føler den er fedtet og udsætter dig for mange breakouts eller ej, er simpelthen fugt, fugt og atter fugt! Denne lækre og lette gel-lignende creme fra MyClarins er med til at detoxe og opfriske din hud, så du føler den får ny energi. Den perfekte start på dagen! Det kan være det er et af dine nytårsforsæt, at blive bedre til at pleje din hud med en masse fugt!

Du finder den lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og