Fashion&Beauty

Beauty Favoritter: Vegansk makeup

INDEHOLDER REKLAMELINKS

I takt med at vi er blevet mere bevidste omkring vores omverden i form af bæredygtighed, miljøet, CO2 udslip, klimaforandringer osv., afspejler det sig også i den måde, vi bruger hudpleje og makeup på. Vegansk makeup- og hudpleje har i den grad fået en revival de seneste år, og det er ikke længere forbundet med noget, der kun kan fås i helsebutikker i et begrænset varesortiment. Det anerkendte beautybrand KVD Vegan Beauty er en favorit blandt professionelle makeupartister, både pga. kvalitet, sortiment og ikke mindst holdbarheden! Mærket har indtil for nylig heddet Kat Von D Beauty, og derfor er det ikke alle, der har vidst, at det var vegansk. Skaberen bag – Kat Von D –  er nemlig en passioneret dyreaktivist, og har tilmed vundet ‘Celebrity Animal Advocate Award’ i 2017.

LÆS OGSÅ: Beauty Favoritter: til problemhud

Herunder har vi fundet vores fire yndlingsprodukter fra det veganske brand, som vi klart anbefaler – både til en night out og til hverdag.

KVD Vegan Beauty Tattoo liner, 180 kr.

Da vi for kort tid siden mødte Kat Von D’s internationale makeup-artist Fanny Mauer, var denne eyeliner én af de tre ting, hun ville tage med sig, hvis hun strandede på en øde ø. Eyelineren er meget let at påføre og så er den super-holdbar. Faktisk så holdbar, at en kvinde gik viralt efter at have været ude for en trafikulykke, hvor eyelineren som det eneste stadig sad perfekt. Hvis du ikke tror på det, så kan du selv få dit syn for sagen HER.

KVD Vegan Beauty Go Big or Go Home Mascara, 185 kr.

De fleste mascaraer indeholder bivoks, og er derfor ikke veganske. Det er rigtig svært at lave en formel på en god mascara uden bivoks, men det har KVD Vegan Beauty formået at gøre. Go Big or Go Home-mascaraen er nemlig 100% vegansk, og giver både volume, længde og et holdbart resultat.

KVD Vegan Beauty True Portrait liquid-to-powder vegan foundation, 290 kr.

Denne veganske foundation har en medium dækning. Når du først påfører den på huden har den en meget flydende konsistens, som efter lidt tid får en pudder-konsistens. Vi har med en let formel at gøre, og den giver medium dækning og et maksimalt holdbart resultat. (Fif: Er du til en mere dækkende foundation, fx til en aften i byen, kan du kombinere den med Lock-it powder foundation)

KVD Vegan Beauty Everlasting Blush, 200 kr.

En fløjlsblød blush med masser af pigment, der er nem at blende og har maksimal holdbarhed. Blushen fås i 6 forskellige nuancer, hvor der er taget højde for de forskellige hudtoner.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *