[single_post_category_name]

De største hårtrends i 2020

Mange bruger årskiftet på fornyelse. I garderoben, i hjemmet – ja, måske endda i privatlivet. En hurtig måde at få fornyelse på, er ved at få ny frisure. Der er nemlig intet, som at starte et helt nyt årti med en ny frits. Er du i tvivl om, hvad du skal gå efter, når du sætter dig i frisørstolen, får du her de største hårtrends for 2020.

LÆS OGSÅ: Disse skønheds-trends skal du holde øje med i 2020

Den bløde page

Den skarpe page var et kæmpehit i 2019 og stortset alle i Kardashian/Jenner-klanen hoppede med på bølgen (eller i hvert fald Kim, Kylie og Khloé). Men i år skal pagen være lidt mindre skarp med bløde kanter og lidt mere groet ud.

Curtain bangs

Curtain bangs er for dig, der ellers har svoret, at du NEVER EVER skulle have pandehår igen. Vi kalder det ‘curtain bangs’, da gardinpandehår lyder knap så trend-agtigt 😉 Tænk tilbage på det pandehår, man havde tilbage i 70’erne. Til forskel fra at have det traditionelle skarpe pandehår, kræver curtain bangs ikke særlig meget af dig. Stort set alle ansigter kan bære frisuren, ligesom det passer til stort set alle hårtyper.

 

Længde, længde og atter længde

Igen en trend som vi har set hos the Kardashians. Og selvom de bruger extensions, er det ikke det, der er fokus på i 2020. Derimod er bedre ingredienser i hårpleje samt fokus på at undgå unødvendige kemikalier og varme i håret med til, at flere kan få meget længere hår på en sundere måde.

Pixie Cut

En helt anden boldgade end de lange lokker, er den korte pixie-frisure, der fik en revival i 2019, der spås til at fortsætte ind i 2020. Det var bl.a. modellen Twiggy, der i sin tid gjorde frisuren populær, og nu er den tilbage. Den korte frisure kræver ikke så meget styling, til gengæld skal du forvente jævnlige ture til frisøren for at holde den ved lige.

Kilde: PopSugar

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide