[single_post_category_name]

My Daily Routine: Maria Lucia

Denne artikel er oprindeligt bragt i ChriChri Magasinet ‘The Beautiful Issue’. Du kan blive abonnent på ChriChri Magasinet lige her.

Maria Lucia er sangerinde, skuespillerinde og selverklæret “makeuppige”. Herudover er hun, som du kan se, vildt smuk. Her kan du læse om hendes daglige beauty-rutine:

LÆS OGSÅ: My Daily Routine: Sus Wilkins

Q

Hvor lang tid bruger du på din daglige rutine?

A

Jeg elsker at tage mig god tid. Det er en generel regel i mit liv. Jeg har så mange ting udefra, som stresser mig, så de ting, jeg selv kan styre, lægger jeg ind i dagens rutiner med en god margen rundt om. Jeg hygger mig med det og prøver at trække vejret igennem det. Jeg vil hellere stå tidligere op og ende med at stresse. Som noget relativt nyt, er jeg er begyndt at få lavet mine vipper, hos The Powder Room. Det er en beslutning, som er noget det bedste, jeg har gjort for mig selv længe.

Q

Hvordan føler du dig uden makeup?

A

Jeg føler mig som oftest “nøgen”. Næsten som at gå ud uden tøj på. Mængderne af makeuppen ændrer sig efter humør, men jeg har det altid på i en større eller mindre grad. De eneste gange, jeg kan finde på at hoppe på cyklen uden, er lørdage/søndage, hvor jeg har sovet længe og skal på teatret og derfor alligevel skal pakkes ind i sminke og showtøj. Der hiver jeg så huen ned i ansigtet, halstørklædet op over hagen eller tager mine største solbriller på.

Jeg har altid haft virkelig svært ved at vise mit ansigt uden makeup i det offentlige rum. Men med tiden har jeg fundet ud af, at det ikke så meget handler om, hvordan jeg ser ud, men i virkeligheden handler om, hvordan jeg har det. Da det først gik op for mig, her i slut-20’erne/begyndelsen af 30’erne, fik jeg meget nemmere ved at forholde mig til mig selv uden makeup. Makeup er nu ikke længere et must, men et “jeg gør det, fordi jeg har tid og lyst”. Er jeg glad, frisk og oplagt, har jeg intet problem med at gå ud uden. Er jeg derimod ked af det og blå, giver jeg mig selv et ansigtsløft med cremer og makeup.

Jeg har desuden startet hashtagget #rødelæbereraltidengodide på Instagram, fordi jeg fandt ud af, at de dage, hvor jeg var trist og tog rød læbestift på, fik jeg det faktisk bedre, når jeg kiggede mig i spejlet. Makeup kan virkelig gøre underværker på den måde.

Her er et udpluk af de produkter, Maria Lucia har i sin makeuppung:

1. Ansigtsvask med Cleansing Gel fra REN

2. Aroma Lisse 2-in-1 Dark Circle & Eye Wrinkle Eraser fra Decléor omkring øjnene.

3. Environ til huden

4. Eyeshadow primer fra Urban Decay på øjnene

5. Liner og læbestift fra Bobbi Brown, red 10

6. Vippecurler og Perversion mascara fra Urban Decay til vipperne

7. Brunette brow liner fra MAC til øjenbrynene

8. Trystal Minerals fra Vita Liberata som rouge og mineralpudder

9. Satin perfection bb cream fra REN skincare som foundation, eller:

10. La roche posay – Toleriane teint som foundation.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide