Hemmeligheden bag Jennifer Lopez’ Super Bowl hår

I nat dansk tid løb det amerikanske Super Bowl af stablen i den amerikanske by Miami. En sportsbegivenhed, der nærmest har fået status som en national helligdag, og som millionvis af seerer ser ligeså meget pga. det berømte halftime show, som de ser det for selve sporten.

Et halftime show, som bl.a. Beyoncé, Katy Perry, Bruno Mars mfl. har stået for de forgangne år. I år var det intet mindre end Jennifer Lopez og Shakira, der stod for underholdningen, som efterfølgende er blevet kaldt for det bedste show i flere år.

Et godt show kræver selvfølgelig også ‘godt hår’ og det var obviously vigtigt for Jennifer Lopez, der også er kendt for sin misundelsesværdige hårpragt, at frisuren holdt hele vejen igennem. Vogue.com har snakket med den berømte hårstylist Chris Appleton om, hvordan de opnåede et smukt look, der holdt til alt fra vilde dansemoves og sved til den enorme luftfugtighed, du finder i Miami.

“Hår er virkelig en måde at udtrykke dig selv på – især på en scene,” forklarer han. “Hvad det gør, mens du performer hjælper virkelig med at fortælle en historie,” fortsætter han.

“Vi havde det sjovt med at prøve nogle forskellige looks,” forklarer han, og selvom han er vant til at gøre Lopez’ hår klar til en to timers perfomance, der indeholder alt fra sved, vindmaskiner og vilde dansetrin, så bød aftenen på endnu en udfordring – Miamis luftfugtighed og alle ved, hvad luftfugtighed kan gøre ved en god hårdag!!

Efter at have prøvet de forskellige looks af, besluttede parret sig for, at det skulle være all about curls.

“Det hele handler om, hvordan man krøller håret,” forklarer Chris Appleton, “Jeg startede ud med at krølle hele håret med et lille one inch-krøllejern, for at få et virkelig stærkt udgangspunkt. Derefter børstede jeg alle krøllerne ud af håret, for så at krølle det hele igen med et større two-inch krøllejern.” Dette giver masser af volume.

“Når hun bevæger sig, skal håret også bevæge sig,” for at skabe en dynamisk form, har han sat klips ved hårets rødder inden han føntørrede det hele igen med kold luft, for at sætte frisuren.

For at sikre sig, at luftfugtigheden ikke påvirkede frisuren, brugte han Color Wow Dream Coat, en serum, der lægger sig som et vandtæt lag på det yderste lag af håret. Men han understreger også, at intet produkt kan klare det pres, som Jennifer Lopez udsætter det for under sin performance:

“Det kan hjælpe, men når hun performer, performer hun som en atlet, ved hvert hårflip, hver bevægelse, går hun all in,”

Chris Appleton sluttede af med at give håret en omgang shine spray for at sikre, at håret så skinnende og glansfuldt ud fra enhver kameravinkel. “Folk regner med et look,” forklarer han og fortsætter “Det her er Super Bowl – go big or go home!”

LÆS OGSÅ: Sådan får du Christianes vilde krøller! VMD #7

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være